Admin login

Menu

Onze sponsoren

Logo van Bouwbedrijf Den Uijl Logo van Helm Ruijgt Installaties Logo van Groenendijk Onderwijsadministratie Logo van Aannemersbedrijf Daallin Logo van Vis Factory Logo van Tim Fysiotherapie Logo van Business Print Logo van Geers Zonwering

Twirlteam Surprise

Twirlvereniging Surprise is in 1988 opgericht door de familie Mastenbroek uit Delft. In 1999 is het idee ontstaan om ook in Pijnacker een team op te starten wat bij Surprise Delft zou horen. We zijn in Pijnacker begonnen met 6 leden. Het team en ook de bestuursleden in Delft stopten, maar in Pijnacker besloten we om door te gaan. Er is een nieuwe bestuur gevormd om de vereniging draaiende te houden en dat was een succes!

Momenteel telt onze vereniging ongeveer 40 leden. Deze leden zijn onderverdeeld in teams in verschillende leeftijdsklassen. Naast de teams zijn er ook nog leden die solistisch of als duo actief bezig zijn. Bij verschillende wedstrijden door het hele land zijn de teams en solisten van Surprise aanwezig. 

We zijn een enthousiaste, ambitieuze maar vooral gezellige vereniging. Liefde voor de sport, voor het show-woman-schap en actief met elkaar bezig zijn en elkaar stimuleren staan bij ons hoog in het vaandel. We trainen elkaar, gaan met elkaar naar westrijden, moedigen elkaar aan en delen elkaars successen. Daarnaast ontplooien we veel activiteiten, rondom het twirlen maar ook op andere vlakken, zoals de jaarlijkse Rabo sponsorfietstocht, het sinterklaasfeest en de demo.

De solisten van Twirlteam Surprise in 2013