Admin login

Menu

Onze sponsoren

Logo van Bouwbedrijf Den Uijl Logo van Helm Ruijgt Installaties Logo van Groenendijk Onderwijsadministratie Logo van Aannemersbedrijf Daallin Logo van Vis Factory Logo van Tim Fysiotherapie Logo van Business Print Logo van Geers Zonwering

Nieuws

RUNNER UP KAMPIOENSCHAP ALMERE

In het weekend van 10 en 11 december startte het NK Runner Up op zaterdag met het Juvenile Ensemble. Elise, Iris en Tessa mochten laten zien hoe leuk ze het samen hebben en lieten een super optreden zien op de vloer! Dit werd beloond met een EERSTE plaats! Op zondag kwamen de solistische onderdelen aan bod. Met 1-baton in de preteen klasse deed Dynisa mee, Dilana deed mee in de junioren. Dilana mocht ook deelnemen in de junioren met het onderdeel 2-baton. Elise mocht haar strutting laten zien in de categorie preteen. Ook hadden we een deename aan het onderdeel dancetwirl in de preteenklasse van Tessa, in de junior klasse van Chantal en in de senioren van Chelsey.

Alle meiden hebben het stuk voor stuk top gedaan en wij zijn dan ook enorm trots op ze! Enthousiasme, vechtlust en ultieme prestaties, we hebben het allemaal voorbij zien komen. Tot slot waren er twee podiumplaatsen: Dynisa behaalde een EERSTE plaats met haar 1-baton en Elise een TWEEDE plaats met haar strutting. Super meiden, gefeliciteerd!


<< Ga terug naar de vorige pagina