- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Danceteam C (Cowboys) Kan Het Echt!!!

Gepubliceerd op dinsdag 31 maart 2015

Op 28 maart hadden we de tweede wedstrijd met de vereniging van dit jaar bij KNA in Noordwijk.

Vandaag gingen er weer vele solisten op met verschillende onderdelen. Er was een geweldige inzet van iedereen en aan het einde van de dag was het resultaat dan ook "mooie punten" en voor sommige solisten al een tweede keer plaatsingspunten voor een onderdeel. Dilana wist met haar danstwirl voor de 2de keer te promoveren en gaat nu dus over naar junior intermediate.

Het largeteam A deed met z'n allen weer erg hun best en zette voor de laatste keer met "roodkapje" een mooi resultaat neer.
Dancetam C bewees voor de 2de keer dat ze echt naar de intermediate kunnen. Er werd weer promotie gehaald en ze zullen vanaf nu dus in de junior intermediate uitkomen.

Dank je wel allemaal. Het was weer een gezellige dag met mooie resultaten waar we als vereniging weer heel trots op zijn !

Geef als eerste een reactie

Zeer Geslaagde Paasactie

Gepubliceerd op vrijdag 27 maart 2015

Al een aantal maanden voor pasen zijn de meiden van Surprise gestart met het verzamelen van glazen potten van bijvoorbeeld appelmoes, groente of een andere inhoud. Dit in verband met een zeer ludieke paasactie. De potjes worden gevuld met paaseitjes, voorzien van een leuk dekseltje en een kaartje, zodat de meiden deze kunnen verkopen. De opbrengst komt ten goede voor de vereniging.

Maar liefst 289 potten zijn er verkocht !

Zaterdag 22 maart hebben de meiden van Surprise na de training alle verzamelde potten gevuld met een stukje crepepapier en paaseitjes. Op het potje hebben ze een leuk gekleurd dekseltje gemaakt. En aan het potje een kaartje bevestigd met daarop "vrolijk pasen". Op de foto een impressie van het klaarmaken van de potjes.

Iedereen bedankt voor jullie inzet tijdens deze zeer succesvolle actie!

Geef als eerste een reactie

Jubilaris Bianca

Gepubliceerd op zondag 22 maart 2015

In 2014 was Bianca der Weduwe 5 jaar lid van Twirlteam Surprise. Afgelopen zaterdag 21 maart kreeg zij tijdens de training van Melanie het welkbekende bordje overhandigd.

Bianca, van harte gefeliciteerd en nog een aantal jaren erbij.

Geef als eerste een reactie

Promoties

Gepubliceerd op maandag 23 februari 2015

Zondag 22 februari was de wedstrijd in Pijnacker. Van Surprise deden de meeste solisten mee en het junior danceteam C.

Er werden mooie resultaten behaald. Vele behaalden plaatsingspunten en Dilana promoveerde zelfs met drie onderdelen naar de junior intermediate klasse. Gefeliciteerd en succes in de intermediate!

Ook het junior danceteam wist op de eerste wedstrijd van het jaar hun kans optimaal te benutten en promoveerden naar de intermediate. Gefeliciteerd meiden, goed gedaan en ook jullie veel succes in de intermediate!

Al met al een zeer geslaagde dag waar we trots op kunnen zijn !

Geef als eerste een reactie

Nk 2015 Succesvol Voor Twirlteam Surprise

Gepubliceerd op donderdag 29 januari 2015

10 enĀ 11 januari was het de beurt aan het senioren danceteam en twirlteam en aan een aantal solisten om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Op zaterdag begonnen we aan de tweede ronde in de kampioensklasse. Als eerste was het de beurt aan Lindsey om met haar super x strut de vloer op te gaan, gelijk gevolgd door Arletta, Kyenne en Mandy die eveneens hun super x strut routine toonde. Alle vier deden ze het geweldig!!

Hierna was het de beurt aan het twirlteam wat in een combi van Surprise /TVL op de vloer stond. Na nog op het laatst aanpassingen te hebben gedaan, door de blessure van Amber, gingen ze toch vol goede moed de vloer op. Ze waren zeer gedreven en zette zich echt neer als een team. Goed gedaan meiden!

Al ver in de middag mochten Lindsey, Kyenne, Elise en Mandy nog de vloer op met hun dancetwirl. Stuk voor stuk deden ze het geweldig en hebben ze genoten van hun moment. Elise straalde, voor haar was het de eerste keer dat ze solistisch op het NK stond goed gedaan!

In de avond was dan ook pas de prijsuitreiking. Met strut zaten Lindsey, Mandy en Kyenne in de top 6 dus op naar zondag. Arletta wist deze dag nog een plekje te stijgen en eindigde op een 8e plaats. Met dancetwirl behaalde Elise een hele mooie 10e plaats, Mandy een 12e plaats, Kyenne een 9e plaats en Lindsey een 14e plaats. Het Twirlteam behaalde een geweldige 3e plaats. Wees trots meiden een mooie afsluiting!

Zondag was het tijd om de top 6, de 3e ronde vd kampioensklasse, van iedere categorie te bekijken. Voor onze vereniging was alleen de super x strut van belang. Lindsey toonde in de senioren haar routine nogmaals geweldig en in de preteen gaven Mandy en Kyenne zich nog eens helemaal. Top meiden!

Ook het duo van Arletta en Jennifer kwamen nog uit met hun duo in de senior intermediate. Zij presteerden het om Nederlands Kampioen te worden in deze klasse. Geweldig.

Laat in de middag mocht dan als laatste het senioren danceteam, in de combi Surpirse / TVL zich op de vloer tonen. Deze meiden overtroffen zichzelf, wat ging het goed!! Wat vochten jullie voor je plek en wat hebben wij genoten!! TOP

De spannende uitslag aan het einde van dit zware weekend bracht geweldig resultaten. Mandy eindigde met haar strutting op een 6e plaats. Lindsey behaalde een 4e plaats, waarmee ze een reserve plaats heeft voor het WK in Italië. Kyenne wist zich op het podium te plaatsen met een 3e plaats en mag gaan deelnemen aan het WK in Italië.
Het danceteam mocht met nog twee teams naar voren komen en na nog een paar spannende minuten behaalden ze een super 2e plek! Geweldig meiden!

Isabel, Daniëlle, Yvonne, Jennifer, Amber, Aurelia, Lindsey, Arletta , Monique en Melanie dank je wel dat jullie voor deze mooie afsluiting van de teams hebben gezorgd. Jullie hebben de gezellige tijd om weten te zetten naar een mooie beloning van goede plekken op dit NK. Dank je wel!!

Geweldig weekend meiden, we zijn enorm trots op jullie allemaal!!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker