- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Nk Runner-Up Zeer Succesvol!

Gepubliceerd op vrijdag 19 december 2014

13 en 14 december waren spannende dagen voor teams, solisten en duo.

Zaterdags was het de beurt aan het preteen danceteam, het preteen largeteam van Surprise. Verder aan het senioren twirlteam en senioren largeteam van de combi Surprise/TVL.

Het senioren twirlteam waren de eerste die hun routine neer mochten zetten. Wat onzeker maar met goede inzet lieten ze zien wat ze in hun mars hebben. 

Het preteen team en 'de cowboys' mochten als tweede de vloer op. Wat een geweldige show met veel enthousiasme! De drops maakte het dat de meiden na hun optreden er wat onzeker over waren.

Als derde kwamen onze Roodkapjes de vloer op. Wat deden ze allemaal geweldig hun best en wat straalde het plezier ervan af!

Hierna het largeteam van de senioren. Deze overtroffen zichzelf. Alles strak, goed, een  geweldige presentatie. Het piratenthema stond er!

Uiteindelijk was de prijsuitreiking. Het twirlteam scoorde een 9e plek, Roodkapje een mooie 4e plek en zowel het preteen danceteam als het senioren largeteam pakte de titel Nederlands Kampioen.

Geweldig meiden, we zijn op jullie allemaal super trots!

Zondags was het de beurt aan solisten, Mandy en Dilana met 1-baton, Dione en Dilana met 2-baton, Chelsey & Pamela met duo en Chelsey met dancetwirl.

Mandy draaide een hele goede 1-baton en Dilana zette, ondanks wat drops, goed door. Met 2-baton zette Dilana en Dione een mooie routine neer. Met duo hadden de meiden alles onder controle en Chelsey verraste ons allemaal met haar dance.
Laat in de middag was de prijsuitreiking. Mandy behaalde met haar 1-baton een 5e plaats en Dilana een 10e. Met 2-baton behaalde Dilana een 4e en Dione een 9e plaats. Chelsey scoorde met haar dance een 4e plaats en het duo wist Nedelands Kampioen te worden !!

Geweldige prestatie van al deze toppers. Super trots!

Geef als eerste een reactie

Voorrondes Nk Zitten Erop

Gepubliceerd op vrijdag 12 december 2014

Op 6 & 7 december hebben een aantal van onze meiden meegedaan aan de voorrondes voor het NK. Mooie routines werden neergezet en goede plaatsen zijn er behaald.

Zaterdag wisten Mandy en Dilana een plek te bemachtigen met hun 1-baton. Zij mogen nu op het runner up kampioenschap 14 december in Almere, in een selectie van 10 meiden, hun routine nog een keer laten zien. Verder wist Chelsey dit ook voor elkaar te krijgen met haar dancetwirl.

Chantal, Dynisa en Pamela hebben deze dag ook met hun dancetwirl deelgenomen en mogen zeer trots zijn op hun resultaten.

Zondag was de dag dat de eerste ronde gedraaid werd voor het NK in januari. Arletta, Elise, Kyenne, Lindsey en Mandy hebben het geweldig gedaan en zijn allemaal door naar het NK.  Zij  gaan dit in januari vervolgen.

Super gedaan, we zijn trots op jullie prestaties!

Geef als eerste een reactie

Voorbereidingen Nederlandse Kampioenschappen

Gepubliceerd op vrijdag 21 november 2014

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. Zowel solistisch (Arletta, Chantal, Chelsey, Dilana, Dynisa, Elise, Kyenne, Lindsey, Mandy, Pamela ) als met de teams wordt er hard gewerkt om tijdens de weekenden van de Nederlandse Kampioenschappen mooie routines neer te zetten.

Ook achter de schermen wordt hard gewerkt aan de outfits van de teams. De pakken van Roodkapje worden verfraaid en hoe de nieuwe outfits van het nieuwe Mexicoteam eruit komen te zien … dat blijft nog even een verrassing tot de meiden voor het eerst met hun nieuwe routine de vloer op gaan.

Nieuwsgierig .. kom dan kijken, maar vooral aanmoedigen op zaterdag 13 december 2014 in Almere.

Voor het geval u ons zoekt tijdens de kampioenschappen en u kunt onze zwart/rode trainingspakken niet vinden, dan klopt dat. Sinds afgelopen september zijn wij in het nieuw gestoken door bouwbedrijf den Uijl.
Namens alle leden ... LEON BEDANKT VOOR ONZE MOOIE TRAININGSPAKKEN!!!!

Geef als eerste een reactie

Hoera Een Dochter !

Gepubliceerd op donderdag 5 juni 2014

Dinsdag 3 juni is onze trainster Melanie bevallen van een kerngezonde prachtige dochter Jill. Moeder en dochter maken het goed en vader hoopt zijn beide meisjes vrijdag 6 juni mee naar huis te mogen nemen.

Namens alle leden en ouders van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met z'n drietjes.

Uiteraard feliciteren wij onze voorzitster oma Joke en opa Ron met hun eerste kleinkind.

Geef als eerste een reactie

Demi 3-Voudig Europees Kampioen

Gepubliceerd op zondag 20 april 2014

Tijdens het paasweekend heeft Demi deelgenomen aan het Europese Kampioenschap in België met haar 3 onderdelen, te weten 1-baton, strutting en dancetwirl.

DEMI 3-VOUDIG EUROPEES KAMPIOEN

Na een periode van vele trainingen mocht zij op vrijdag starten met haar dancetwirl. Dit fantastische optreden werd beloond met een plaats bij de eerste 8, wat een plaats in de finale op zondag opleverde. Op zaterdag liet zij een hele mooie 1-baton en strutting routine zien. Deze optredens werden ook beloond met een plaats bij de eerste 8 en dus wederom een plaats in de finale op zondag.
Op zondag heeft zij de jury omver geblazen met 3 fantastische optredens. Dat de jury onder de indruk was, werd duidelijk tijdens de prijsuitreiking, waar zij maar liefst 3 gouden medailles mocht ophalen.

Demi, van harte gefeliciteerd met jouw behaalde resultaten.
Wj zijn super super trots op je!!!!!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker