- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Trainingen worden weer hervat!

Gepubliceerd op zaterdag 15 januari 2022

Tijdens de persconferentie van 14 januari 2022 is aangekondigd dat er binnen weer gesport mag worden. Daarom hervat TwirlteamSurprise onmiddellijk de trainingen op de vertrouwde vrijdagavond voor teams en solisten, en op woensdagavond voor solisten.

Wél zal iedereen nog rekening moeten houden met de geldende basismaatregelen. Om de zaal binnen te komen moet iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje dragen. Tijdens het trainen is dat niet nodig. Iedereen wordt gevraagd afstand van elkaar te houden waar het kan, en waar het niet kan een mondkapje te dragen.

De extra training die op zondag 16 januari gepland stond, gaat door.

Geef als eerste een reactie

Alle trainingen afgelast

Gepubliceerd op maandag 20 december 2021

Vanaf 19 december 2021 is Nederland weer in lock-down. Daardoor zijn alle trainingen tot nader orde afgelast.

De lock-down duurt in ieder geval tot 14 januari 2022, en mogelijk langer als het kabinet dat af zou kondigen. We houden je via onze website op de hoogte. In de tussentijd, houdt je aan de basisregels en blijf gezond!


Mooie wedstrijd in Hoofddorp

Gepubliceerd op zondag 31 oktober 2021

Vandaag, zondag 31 oktober, heeft Twirlteam Surprise meegedaan aan de wedstrijd in Sportcomplex KWA in Hoofddorp. Fris en fruitig stonden alle meiden deze zondagochtend te popelen om zich van hun beste kant te laten zien.

De klok ging afgelopen nacht een uurtje achteruit. Misschien dat iedereen daardoor extra uitgeslapen was? Met groot enthousiasme hebben de teams, solisten en duo's de jury overtuigd van hun kunnen. En dat bleef niet onopgemerkt.

Amy heeft voor het eerst deelgenomen aan de kids twirl en haalde een prachtige 7. Goed gedaan Amy! 

Er waren deze dag ook twee promoties: Fabiënne met  Super-X-strut en Fleur met Dance Twirl. Plaatsingspunten voor het NK waren er voor het Piraten team en ook opnieuw voor het Bruno Mars team. Geweldig gedaan meiden!

Kortom: een gezellige en leuke dag om met plezier op terug te kijken.

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd in De Viergang in Pijnacker

Gepubliceerd op dinsdag 5 oktober 2021

Eindelijk! Na anderhalf jaar anderhalve meter afstand houden en géén wedstrijden organiseren of bezoeken, kan het weer! Twirlteam Surprise organiseert komende zondag 10 oktober weer een eigen wedstrijd.

In overeenstemming met de NBTA regels en RIVM richtlijnen van de overheid, wordt het wel een wedstrijd "nieuwe stijl". Zo is de wedstrijd opgesplitst in een ochtend- en een middagdeel, en vindt er geen prijsuitreiking plaats. De wedstrijd zal dan ook anders worden ervaren dan de wedstrijden van weleer, maar gelukkig is er in ieder geval weer iets meer mogelijk en kunnen we deze wedstrijd weer organiseren. Voor de sport, voor de twirlsters in Nederland, voor onze eigen leden. 

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, dus opa's en oma's, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes, vakantievrienden, collega's en zelfs de overbuurvrouw zijn allemaal welkom om te komen kijken en onze geweldige sport weer eens live te zien. De entreeprijzen houden we ongewijzigd: het kost 5 euro om binnen te komen, daarmee kun je ofwel het ochtend- of het middagprogramma bezoeken. Voor senioren is de entree 3 euro en kinderen tot 3 jaar zijn gratis. 

Hopelijk tot komende zondag 10 oktober in De Viergang in Pijnacker!

Het adres is Sportlaan 1b in Pijnacker. Route naar en parkeren bij De Viergang

Geef als eerste een reactie

Surprise wijzigt haar statuten

Gepubliceerd op donderdag 24 juni 2021

Twirlteam-Surprise heeft haar statuten onlangs gewijzigd. De tekst staat integraal op het openbare deel van onze website gepubliceerd.

De statuten van Twirlteam-Surprise dateerden nog uit het jaar 2000 en waren aan een opknapbeurt toe. In 2020 heeft het bestuur met behulp van de notaris een nieuwe tekst voor de statuten voorbereid en deze ter goedkeuring voorgelegd aan de leden tijdens de ledenvergadering van 11 mei 2021. De leden hebben de statuten goedgekeurd met een gekwalificeerde meerderheid. Op 18 juni 2021 zijn de nieuwe statuten gepasseerd bij de notaris. Je kunt de volledige tekst van de statuten hier lezen. 

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker