- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Vakantie-afsluiting groot feest!

Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2019

Vandaag heeft Twirlteam Surprise de laatste training voor de vakanties gehad. En het was een dolle boel!

In plaats van trainen met de teams streden de meiden tegen elkaar in estafettes, deden allerlei sportieve spelletjes en deden zich tegoed aan ijs. Ze hebben het verdiend! Maar na de vakantie moeten de meiden wel weer vol aan de bak, want de door onszelf georganiseerde wedstrijd in De Viergang in Pijnacker staat op 8 september alweer op de agenda. Maar vóór het zover is, wacht eerst nog de Club BBQ...

Iedereen een erg fijne vakantie toegewenst! Vergeet niet je baton mee te nemen zodat je kunt blijven oefenen voor de wedstrijd van 8 september....

Geef als eerste een reactie

Warme Wedstrijd in Waddinxveen

Gepubliceerd op maandag 24 juni 2019

Afgelopen weekend was Twirlteam Surprise aanwezig op de wedstrijd in Waddinxveen. Het was warm in de sporthal, desondanks zetten de meiden van Surprise prima resultaten neer.

De toppers in Waddinxveen!

Het was voor Symke de eerste keer dat ze mee mocht doen tijdens een wedstrijd en dat heeft ze erg goed gedaan! Het team was blij met haar inzet in het Juvenile Ensemble. 

Aan het einde van de dag, toen het stof was opgetrokken, konden wij de balans van de wedstrijd opmaken:

 • Tessa promoveerde met haar 1-baton van de junior naar de intermediate klasse;
 • Priscilla promoveerde van senior naar advance, ook met haar 1-baton;
 • Het duo Tessa en Elise promoveerde van junior naar intermediate; en
 • Tessa promoveerde nógmaals met haar dancetwirl van de junior naar de intermediate klasse. 

Allemaal top gedaan meiden! 

Maar er is nóg een succes te melden, en dat is van het Preteen Danceteam B. Zij promoveerden naar de intermediate! Een top prestatie waar wij trots op kunnen zijn.

 

Tessa: meermalig promotie in Waddinxveen!

 

Geef als eerste een reactie

Anjeractie 2019

Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2019

Deze week zijn de meiden van Surprise weer langs de deuren gegaan voor de Anjeractie. Samen collecteerden ze voor het goede doel.

De Anjeractie is een jaarlijks terugkerend evenement voor Surprise. Dit jaar speelde het weer gelukkig mee, en veel meiden van de vereniging zetten zich in om geld in te zamelen. Onder het toeziend oog van verschillende ouders, bestuur en trainsters haalden zij geld op voor het goede doel. Het concept van de Anjeractie is dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de vereniging zelf. En dat is ook een uitstekend doel! Dit jaar zal Surprise dat geld in zetten om een verenigings BBQ te organiseren, voor zowel de leden, zwevende leden, ouders en vrijwilligers, om de onderlinge banden ook om de sport heen verder aan te halen.

Geef als eerste een reactie

Geslaagd EK 2019 in Italië

Gepubliceerd op donderdag 25 april 2019

Gedurende de afgelopen Paasdagen werd het Europees Kampioenschap Baton Twirling 2019 gehouden. Tijdens het strak georganiseerde toernooi in Lignano Sabbiadoro in Italië wist Twirlteam Surprise drie podiumplaatsen te bemachtigen.

Het EK 2019 in Lignano in enkele flitsen!

Het was warm op het sportpark in Lignano Sabbiadoro, aan de Venetiaanse kust. Tijdens de openingceremonie vielen al enkele deelnemers flauw van de warmte, waaraan zij nog niet gewend waren. Gelukkig keerden ze allemaal snel weer terug in de sporthal. Later in het toernooi ging het er nog heter aan toe maar omdat de deelnemers inmiddels gewend waren aan de Italiaanse zon konden de toeschouwers in de sporthal maar ook de thuisblijvers via de livestream genieten van vier dagen twirling op topniveau. 

Tussen al die kwaliteit hebben de meiden van Surprise zich prima staande gehouden. Als onderdeel van de Nederlandse equipe onder leiding van bondscoach Bibi, die met veel gevoel en passie de meiden van de gehele equipe begeleidde, zetten zij topprestaties neer. Drie podiumplaatsen, waarvan één voor Lindsey Groenendijk, onze hoofdtrainster die hier haar laatste EK mee maakte. Hoewel zij aanvankelijk dacht de finale te zullen missen behaalde ze die toch! En revancheerde zich vervolgens met een derde plek op het podium. Erg goed gedaan!

Maar alle meiden hebben het goed gedaan, we zetten de prestaties van Surprise op een rij:

 • Demi zette een goede 1-baton neer en werd vierde
 • Sabine eindigde met het onderdeel 1-baton op de tweede plek: gefeliciteerd!
 • Sabine werd met haar 2-baton tweede: top!
 • Elise behaalde met haar strut de elfde plaats
 • Iris zette haar strut goed neer en werd zesde 
 • Lindsey eindigde zoals gezegd met strutting op een welverdiende derde plaats 
 • Demi deed mee met dance twirl en werd vijfde
 • En Sabine, ook met dance twirl op ook een vijde plaats! 

Wij zijn heel trots op de prestatie die de meiden van Twirlteam Surprise hebben neergezet! Allemaal gefeliciteerd!! En nu terug naar Nederland... en ons voorbereiden op het WK dat in 2020 in Eindhoven gehouden zal worden. Geen Italiaanse zon aldaar, wel een zeer mooie sportfaciliteit en een nieuw doel om voor te trainen!

Geef als eerste een reactie

Goede prestaties én veel lol in Maarssen

Gepubliceerd op zondag 24 maart 2019

Het was een actief weekend voor de meiden van Twirlteam Surprise. Een aantal leden hadden vandaag hun laatste bondstraining vóór het Europees Kampioenschap, dat tussen 17 en 21 april in Italië gehouden wordt. Tegelijkertijd gaven andere leden 'acte de presence' in Maarssen waar ze hun kunsten aan de jury toonden. En met succes!

Naast het leveren van sportieve prestaties hadden de meiden ook nog tijd om veel plezier te maken met elkaar !

De meiden in Maarssen zetten Twirlteam Surprise daar goed op de kaart. Zó goed, dat er een aantal promoties te verdelen waren. In het bijzonder de promoties voor:

 • Tessa, die met haar 1-baton naar de intermediate opklimt
 • Danique, ook naar de intermediate met haar 2-baton
 • Fleur, die met haar eerste strutting meteen doorstoot naar de beginners
 • En Tessa, met haar dance naar de intermediate!

Goed gedaan meiden! We zijn trots op jullie allemaal. 

Geef als eerste een reactieAckershof Pijnacker