- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Onze Demi Naar Ek Twirl Belgie

Gepubliceerd op vrijdag 18 april 2014

Dit paasweekend wordt het EK twirlen gehouden in Oostende in België. Van Twirlteam Surprise mag Demi van Moerkerk Nederland gaan vertegenwoordigen met drie onderdelen.

Ze zal beginnen met haar dancetwirl op vrijdag.
Zaterdag doet ze haar routine voor strutting en 1 baton.
Hopelijk leveren al deze optredens een plek in de finale op zondag op
Wij geloven in je en zijn al heel erg trots dat je dit bereikt hebt.

Demi heel veel succes namens Twirlteam Surprise op jouw EK 2014!!

Geef als eerste een reactie

Fantastische Resultaten Nk 2014

Gepubliceerd op zaterdag 1 februari 2014

Tijdens het NK van 18 en 19 januari 2014 heeft Surprise met een aantal teams en solisten weer mooie prijzen in de wacht weten te slepen.

Op zaterdag was het eerst de beurt aan het Mexicoteam Zij hebben met hun vrolijke en verrassende routine een 2de plaats weten te bemachtigen.
Het SoYouThinkYouCanDance team heeft de jury weten te overtuigen hun een kunnen en werd daarmee beloond met een 4e plaats.

Op zondag kwam het twirlteam in actie. Zij behaalden in deze grote categorie een 16e plaats.
Het dansteam van TVL, waar Lindsey, Larissa en Arletta in meedoen, behaalde met hun Charly Chaplin routine een 3de plaats.

De diverse solisten moesten zowel zaterdag als zondag hun kunnen laten zien. De plaatsing van de voorronde in december, van zaterdag 18 januari en zondag 19 januari resulteerde voor de volgende solisten in deze uitslag.
Demi heeft met haar 1-baton en strutting een 1ste plaats veroverd, wat haar de titel Nederlands Kampioen opleverde. En met deze 2 onderdelen mag zij Surprise en Nederland vertegenwoordigen op het EK in België.
Ze heeft met haar dance een mooie 2de plaats weten te scoren en ook daarmee een ticket voor het EK.

Kyenne is samen met Demi met hun onderdeel duo-twirling in mooie nieuwe outfits op een mooie 2de plaats geëindigd. Deze plaats is goed voor een reserveplaats tijdens het EK.
Ook is Kyenne uitgekomen met het onderdeel strutting en hiermee op een 5de plaats geëindigd. Gezien de korte tijd dat ze dit onderdeel uitoefent, een bijzonder mooie prestatie.
Met haar danstwirl behaalde Kyenne een verrassende 3de plaats.

Mandy deed ook mee op het onderdeel strutting en is op een verdiende 6de plaats uitgekomen.

Lindsey deed mee met de onderdelen strutting en dancetwirl. Met haar strutting wist zij een knappe 7de plaats te behalen. Met haar dancetwirl behaalden zij een 12e plaats.

Arletta deed mee met Jennifer mee met het onderdeel duo-twirling. Zij behaalden samen de 1e plaats en de titel Nederlands Kampioen.
Arletta behaalde ook met het onderdeel strutting een mooie 7e plaats.

Larissa mocht tijdens dit NK haar 1-baton en dancetwirl laten zien. Met haar 1-baton behaalde zij een hele mooie 2e plaats en met haar dancetwirl eindigde zij op de 6e plaats.

Surprise feliciteert alle meiden met hun behaalden resultaten en kijkt met trots terug op 2 lange, maar fantastische dagen met een hoop mooie resultaten.

 

Geef als eerste een reactie

1988-2013 25 Jaar Twirlteam Surprise

Gepubliceerd op dinsdag 31 december 2013

Dit jaar stond in het teken van het 25-jarig bestaan van onze vereniging.

Het feest begon met de Surprisedag op 9 november toen de leden verrast werden met een heuse fotoshoot, een sieradenworkshop en als afsluiter een bezoek aan McDonalds.

Het feest werd afgesloten op zondag 22 december met onze jaarlijkse kerstdemonstratie.
Om half 3 waren alle leden binnen en was het wachten op Joke en Melanie. Onder luid LANG ZULLEN ZE LEVEN werden ze binnen gehaald, de taart aangesneden en gegeten (dankjewel Debby, Burny en Chelsey).

Ondertussen druppelden ook langzaam de toeschouwers binnen. Leuk om te zien dat er toch veel oud-leden gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging.
Om kwart over 3 opende Joke de demonstratie en konden alle leden hun sprankelende optredens laten zien.

Als laatste voor de pauze was het largeteam aan de beurt. Voordat zij hun show lieten zien, bedankten ze Lindsey die vanwege de afwezigheid van Melanie dit team tijdens de Nederlandse Kampioenschappen de vloer op heeft geholpen en waar dit team verrassend als tweede is geëindigd.
Na de pauze begon de rest van het programma met een verrassing van Melanie: een show door alle leden, bedacht, uitgekozen en georganiseerd door Petra Hulzeboom. Hierna werden de cadeau's aan Joke en Melanie overhandigd: een gegraveerd tinnen bordje, bloemen en een bon.

Als laatste stond een demonstratie van TVL op het programma.

Als afsluiting hebben alle leden van Surprise nog een wervelende show met lichtbatons op kerstmuziek weggegeven. Wat een super gezicht toen het licht uitging en er een trein van lichtjes de vloer op kwam.

Na deze show en natuurlijk de herhaling ervan, werd de demonstratie afgesloten door Joke met de huldiging van Tamara die 15 jaar lid is, een bedankje voor de sponsors Evidam en Leon den Uijl Bouw en als verrassing voor de leden een foto in een lijstje van de fotoshoot en een gegraveerd spiegeltje.

Na afloop hebben de leden zich omgekleed in hun feestelijke kerstoutfit en zijn ze met de aanwezige oudleden op de foto gegaan.
Onder het genot van een gluhwijn, een warme chocomelk en lekker hapje is er nog door velen gezellig nagepraat.

Surprise bedankt alle vrijwilligers die op wat voor een manier dan ook hebben meegeholpen om van dit jaar een feestjaar te maken.

Geef als eerste een reactie

Nederlands Kampioenschap Runner-Up 2013-14

Gepubliceerd op zondag 15 december 2013

GROOT succes voor Twirlteam Surprise

Zaterdag 14 december was de start van het NK Runner-up in Almere.
Vandaag waren er heel wat Surprise leden aanwezig.
Rianne mocht voor Surprise beginnen met haar 1-baton, Juvenile klasse.
Ze deed het geweldig en stond daar vol overtuiging.
Dilana was de volgende die op dit NK, in de Preteen 2-baton, mocht laten zien dat zij hier hoort te staan. Super hoe Dilana dit deed.
Dynisa kwam als laatste solist voor Surprise uit in de Juvenile met haar Rhythmictwirl. Zenuwachtig maar zeer zelfverzekerd voerde ze haar routine keurig uit.

Na een lange pauze voor Surprise, waarin er de tijd was om de meiden op te maken, haren goed te doen, pakken aan te trekken, ze te voorzien van héél veel glitters en om een foto te laten maken door Laurens.

Aan het einde van de dag mocht het Preteen Largeteam dan eindelijk laten zien HOE leuk twirlen is.
Onder leiding van Lindsey, die voor het eerst eindverantwoordelijke was op het NK voor een team, kwam het team heel zeker de vloer op en zocht goed hun beginpose uit.
De muziek startte en het feestje was begonnen. Geweldig deden ze het…en nog mooier…iedereen had het leuk…ook het publiek. Tijdens het bekend maken van de prijzen bleek zelfs ook de jury het geweldig te vinden, wat resulteerde in een TWEEDE plaats. Zilver dus voor ons “Juffrouw Toos team”!

Zondag 15 december was de tweede dag van de NK Runner-up. Deze dag was ook in Almere. Twee solisten van Surprise mochten hier deel aan nemen.

Chelsey mocht naar dit NK met haar 2-baton Senior. Zij voerde dit super uit met daarbij haar krachtige welbekende uitstraling. Hierna was het de beurt aan Strutting, waar Tamara zich voor had weten te plaatsen. Haar Strutting was geweldig en ze stond er dan ook met een super nette uitvoering.

Chelsey mocht met haar 2-baton een mooie bronzen medaille in ontvangst nemen. Een derde plaats, heel knap gedaan.

Rianne, Dilana, Dynisa en Tamara hebben ook erg mooie plaatsen weten te behalen. Goed gedaan meiden.

 

Twirlteam Surprise is super trots en feliciteert alle deelnemers met de behaalde resultaten!

Geef als eerste een reactie

Voorrondes Nk 8 December 2013

Gepubliceerd op dinsdag 10 december 2013

Vandaag waren we toe aan de tweede voorrondedag. Voor de meiden in de Kampioensklasse was dit de eerste ronde van de Nederlandse Kampioenschappen Baton Twirling. 6 meiden van Surprise mochten vandaag aan de jury tonen wat hun vaardigheden zijn.

Larissa moest zich met haar 1-baton in de Intermediate echter wel nog bij de eerste 15 weten te plaatsen om deel te mogen nemen aan het NK. Wat haar glansrijk lukte. Met de overige onderdelen kwamen Larissa, Arletta, Mandy, Lindsey, Demi en Kyenne uit in de Kampioensklasse. Hier moesten ze proberen een mooie plaats zien te bemachtigen om daar zaterdag 18 januari, op de NK, mee starten. Demi, mocht deelnemen in de Juvenile met 1-baton, Strutting en Rythmic twirl. Samen met Kyenne Duo-twirling in de preteen. Mandy nam deel aan deze eerste ronde in de Preteen met haar Strutting zo ook strutte Arletta maar dan in de Junior Kampioensklasse. Larissa nam niet alleen deel met haar 1-baton, maar ook met haar Rythmic twirl in de Junioren. Kyenne en Lindsey hadden beide ook twee onderdelen om deel mee te nemen. Kyenne met haar Duo met Demi en Strutting in de Preteen klasse. Lindsey mocht haar Rythmic twirl & Strutting tonen in de Senioren. Twirlteam Surprise is heel erg trots op deze 6 meiden. Ze hebben het heel goed gedaan en hebben een mooie start gezet voor de eerste NK dag op 18 januari.

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker