- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Voorbereidingen Nederlandse Kampioenschappen

Gepubliceerd op vrijdag 21 november 2014

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang. Zowel solistisch (Arletta, Chantal, Chelsey, Dilana, Dynisa, Elise, Kyenne, Lindsey, Mandy, Pamela ) als met de teams wordt er hard gewerkt om tijdens de weekenden van de Nederlandse Kampioenschappen mooie routines neer te zetten.

Ook achter de schermen wordt hard gewerkt aan de outfits van de teams. De pakken van Roodkapje worden verfraaid en hoe de nieuwe outfits van het nieuwe Mexicoteam eruit komen te zien … dat blijft nog even een verrassing tot de meiden voor het eerst met hun nieuwe routine de vloer op gaan.

Nieuwsgierig .. kom dan kijken, maar vooral aanmoedigen op zaterdag 13 december 2014 in Almere.

Voor het geval u ons zoekt tijdens de kampioenschappen en u kunt onze zwart/rode trainingspakken niet vinden, dan klopt dat. Sinds afgelopen september zijn wij in het nieuw gestoken door bouwbedrijf den Uijl.
Namens alle leden ... LEON BEDANKT VOOR ONZE MOOIE TRAININGSPAKKEN!!!!

Geef als eerste een reactie

Hoera Een Dochter !

Gepubliceerd op donderdag 5 juni 2014

Dinsdag 3 juni is onze trainster Melanie bevallen van een kerngezonde prachtige dochter Jill. Moeder en dochter maken het goed en vader hoopt zijn beide meisjes vrijdag 6 juni mee naar huis te mogen nemen.

Namens alle leden en ouders van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met z'n drietjes.

Uiteraard feliciteren wij onze voorzitster oma Joke en opa Ron met hun eerste kleinkind.

Geef als eerste een reactie

Demi 3-Voudig Europees Kampioen

Gepubliceerd op zondag 20 april 2014

Tijdens het paasweekend heeft Demi deelgenomen aan het Europese Kampioenschap in België met haar 3 onderdelen, te weten 1-baton, strutting en dancetwirl.

DEMI 3-VOUDIG EUROPEES KAMPIOEN

Na een periode van vele trainingen mocht zij op vrijdag starten met haar dancetwirl. Dit fantastische optreden werd beloond met een plaats bij de eerste 8, wat een plaats in de finale op zondag opleverde. Op zaterdag liet zij een hele mooie 1-baton en strutting routine zien. Deze optredens werden ook beloond met een plaats bij de eerste 8 en dus wederom een plaats in de finale op zondag.
Op zondag heeft zij de jury omver geblazen met 3 fantastische optredens. Dat de jury onder de indruk was, werd duidelijk tijdens de prijsuitreiking, waar zij maar liefst 3 gouden medailles mocht ophalen.

Demi, van harte gefeliciteerd met jouw behaalde resultaten.
Wj zijn super super trots op je!!!!!

Geef als eerste een reactie

Onze Demi Naar Ek Twirl Belgie

Gepubliceerd op vrijdag 18 april 2014

Dit paasweekend wordt het EK twirlen gehouden in Oostende in België. Van Twirlteam Surprise mag Demi van Moerkerk Nederland gaan vertegenwoordigen met drie onderdelen.

Ze zal beginnen met haar dancetwirl op vrijdag.
Zaterdag doet ze haar routine voor strutting en 1 baton.
Hopelijk leveren al deze optredens een plek in de finale op zondag op
Wij geloven in je en zijn al heel erg trots dat je dit bereikt hebt.

Demi heel veel succes namens Twirlteam Surprise op jouw EK 2014!!

Geef als eerste een reactie

Fantastische Resultaten Nk 2014

Gepubliceerd op zaterdag 1 februari 2014

Tijdens het NK van 18 en 19 januari 2014 heeft Surprise met een aantal teams en solisten weer mooie prijzen in de wacht weten te slepen.

Op zaterdag was het eerst de beurt aan het Mexicoteam Zij hebben met hun vrolijke en verrassende routine een 2de plaats weten te bemachtigen.
Het SoYouThinkYouCanDance team heeft de jury weten te overtuigen hun een kunnen en werd daarmee beloond met een 4e plaats.

Op zondag kwam het twirlteam in actie. Zij behaalden in deze grote categorie een 16e plaats.
Het dansteam van TVL, waar Lindsey, Larissa en Arletta in meedoen, behaalde met hun Charly Chaplin routine een 3de plaats.

De diverse solisten moesten zowel zaterdag als zondag hun kunnen laten zien. De plaatsing van de voorronde in december, van zaterdag 18 januari en zondag 19 januari resulteerde voor de volgende solisten in deze uitslag.
Demi heeft met haar 1-baton en strutting een 1ste plaats veroverd, wat haar de titel Nederlands Kampioen opleverde. En met deze 2 onderdelen mag zij Surprise en Nederland vertegenwoordigen op het EK in België.
Ze heeft met haar dance een mooie 2de plaats weten te scoren en ook daarmee een ticket voor het EK.

Kyenne is samen met Demi met hun onderdeel duo-twirling in mooie nieuwe outfits op een mooie 2de plaats geëindigd. Deze plaats is goed voor een reserveplaats tijdens het EK.
Ook is Kyenne uitgekomen met het onderdeel strutting en hiermee op een 5de plaats geëindigd. Gezien de korte tijd dat ze dit onderdeel uitoefent, een bijzonder mooie prestatie.
Met haar danstwirl behaalde Kyenne een verrassende 3de plaats.

Mandy deed ook mee op het onderdeel strutting en is op een verdiende 6de plaats uitgekomen.

Lindsey deed mee met de onderdelen strutting en dancetwirl. Met haar strutting wist zij een knappe 7de plaats te behalen. Met haar dancetwirl behaalden zij een 12e plaats.

Arletta deed mee met Jennifer mee met het onderdeel duo-twirling. Zij behaalden samen de 1e plaats en de titel Nederlands Kampioen.
Arletta behaalde ook met het onderdeel strutting een mooie 7e plaats.

Larissa mocht tijdens dit NK haar 1-baton en dancetwirl laten zien. Met haar 1-baton behaalde zij een hele mooie 2e plaats en met haar dancetwirl eindigde zij op de 6e plaats.

Surprise feliciteert alle meiden met hun behaalden resultaten en kijkt met trots terug op 2 lange, maar fantastische dagen met een hoop mooie resultaten.

 

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker