- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Promotie Voor Chelsey

Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2013

Zondag 13 oktober reden we richting Brielle voor de wedstrijd.

Na een moeilijke heenreis met heeeeeel veel neerslag en een afsluiting van een afslag begon om half 10 de wedstrijd. Bijna alle solisten hebben hun routines laten zien, zo ook alle teams. De supporters op de tribune hebben weer genoten van al de mooie routines.
Dorienne ging voor het eerst op in het senior dansteam. Dat dit team een mooie routine heeft neergezet, werd snel duidelijk met het bekendmaking van mooie punten.
Deze werd voor Chelsey eentje om niet snel meer te vergeten, want zij promoveerde met haar 2-baton van beginner naar de intermediate.

Chelsey, GEFELICITEERD en veel succes in de intermediate!

Geef als eerste een reactie

Zeer Geslaagde Wedstrijd In Klundert

Gepubliceerd op donderdag 26 september 2013

Zondag 22 september was het de eerste wedstrijd na de vakantie waar Surprise aan deelnam. Alle solisten en teams deden mee.

juf Melanie met onze peewee's Danique, Iris, Elise en Tessa

Er waren maar liefst 7 nieuwe routines: Kyenne ging voor het eerst op met strutting, het duo Pamela en Chelsey lieten voor het eerst hun duo-routine zien, Mandy, Kyenne, Rianne, Demi en Larissa hebben vandaag hun nieuwe dansroutine laten zien. Alle routines werden uitgevoerd in fraaie nieuwe outfits.
Het Mexicoteam ging vandaag voor het eerst op in de categorie juvenile intermediate.

Om half 10 begon de wedstrijd en doordat het verplichte gedeelte werd afgewisseld met dansroutines was een koffietijdmomentje moeilijk te vinden omdat er steeds wel iemand van de vereniging op de vloer te vinden was.

Deze eerste wedstrijd na de vakantie is een groot succes geworden voor Surprise.

Als eerste werd bekend dat Rianne met haar 1-baton de jury heeft overtuigd haar te belonen met een promotie naar de intermediate. Gefeliciteerd Rianne.

Dat het duo Demi en Kyenne altijd veel plezier heeft tijdens hun routine, is de jury niet onopgemerkt gebleven. Vanwege hun plezier en natuurlijk de geweldige routine die zij neergezet hebben, heeft de jury hun beloond met promotie naar de advance. Gefeliciteerd Demi en Kyenne.

Kyenne ging met haar strutting voor het eerst op in de beginners categorie. Toen ze klaar was, was de jury het duidelijk niet eens met de categorie beginners en moest zij haar routine nogmaals laten zien in de categorie intermediate. Dit optreden werd beloond met mooie plaatsingspunten. Knap gedaan Kyenne.

Vervolgens mocht Mandy haar struttingroutine laten zien en … was zij de vorige wedstrijd gepromoveerd naar de intermediate, deze wedstrijd vond het jury het wederom een promotie waard en promoveert zij naar de advance. Gefeliciteerd Mandy

Het Mexicoteam heeft de plaatsingspunten in de preteen intermediate gehaald. Vanwege de gemiddelde leeftijd kwamen de meiden uit in de juvenile categorie (jongere categorie) en moesten zij opnieuw hun plaatsingspunten halen om mee te mogen doen tijdens het NK. Deze plaatsingspunten werden ruimschoots gehaald, zodat ook dit team in deze categorie deel gaat nemen aan het NK. Gefeliciteerd meiden.

Met maar liefst 3 promoties, 12 gouden, 10 zilveren en 4 bronzen medailles werd de terugreis naar Pijnacker ingezet. Al met al was het een zeer geslaagde dag voor alle solisten en teams en hebben onze supporters genoten van alle meiden op de vloer.

Geef als eerste een reactie

Mega Outdoor Speelparadijs

Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2013

Zaterdag 19 juli hebben we met het bijna complete largeteam (helaas konden Iris en Elise niet mee) het twirlseizoen afgesloten.

We zijn na de training richting Bergschenhoek gereden waar een Mega Outdoor Speelparadijs is gevestigd. Na aankomst was het melden, code op de hand en richting de springkussens. Helaas was dit niet zo uitgebreid als we verwacht hadden en de plaatjes laten zien.

Maar niet getreurd, na een praatje met de jongen achter de receptie mochten we gebruik maken van de Fun Tubing. Na de helm op, een klein beetje uitleg, was het met de tubeband naar boven. Dat was een heel eindje lopen. Gelukkig was er een soort van treklift. Je pakt de hendel vast en loopt mee naar boven. Ook dit was een kunst op zich. Maar eenmaal boven was de weg naar beneden snel en lang. Gelukkig is er niemand uit de band gestuiterd al scheelde het bij sommigen niet veel.

Daarna was het tijd voor wat te drinken en toch nog maar op de springkussens voordat we aan de Mega Splash konden beginnen. Hier is niemand droog gebleven. Wat een belevenis op zich.

Nadat iedereen zich afgedroogd en aangekleed had, was het tijd voor patatjes en wat drinken.
Na een geslaagde middag gaan we nu van een welverdiende vakantie genieten.

PRETTIGE VAKANTIE!

Geef als eerste een reactie

Op Wedstrijd In 's-Gravenzande Goede Prestaties

Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013

Afgelopen zaterdag 15 juni waren alle Surprise meiden op de wedstrijd in 's-Gravenzande. We hebben dan ook genoten van de vele mooie optredens met goede punten, plaatsingspunten voor het NK en zelfs een promotie.

De Surprise solisten

Vandaag gingen er weer een aantal meiden voor het eerst op. Larissa had de eerste nieuwe aftrap met haar 1-baton, gevolgd door Dilana met 2-baton. Daarna Tamara met haar strutting, Elise met haar danstwirl en Danique met haar kidstwirl. Allen deden dit eerste optreden geweldig!

Mandy wist weer een geweldig goede strutting neer te zetten en die werd nu dan ook eindelijk beloond met een PROMOTIE! Mandy, gefeliciteerd en veel plezier in de intermediate.

Het dansteam van de senioren genoten zichtbaar op de vloer en hadden een mooie score van 78 1. Geweldig, het wordt steeds leuker. Het preteen dansteam mocht voor de eerste keer uitkomen in de intermediate en wisten dit dan ook waar te maken met 73 4 punten wat gelijk weer een plaatsing voor het NK opleverde. Heel erg knap. Het twirlteam weet waar ze hard aan moeten werken en daarvan verwachten we dan ook na de vakantie weer mooie punten.

Het largeteam is altijd een feestje om naar te kijken. Met veel plezier en enthousiasme zetten ze altijd de routine neer en de punten van 67 7 zijn dan ook dik verdiend. Isis, het was helaas jouw laatste optreden. Dank je wel voor de leuke tijd bij Twirlteam Surprise en succes met softballen.

Meiden dank je wel voor jullie inzet! Het was weer heel erg gezellig.

Geef als eerste een reactie

Promotie Mexicoteam

Gepubliceerd op zondag 26 mei 2013

Afgelopen zaterdag 25 mei hebben we meegedaan aan de wedstrijd in Hardinxveld-Giessendam. Alle teams en bijna alle solisten hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd, waardoor het op de tribune weer een gezellige drukte was.

Deze wedstrijd had 2 bijzonderheden. Vanwege een blessure zou het dansteam de vloer niet op kunnen. Maar de redding was heel dichtbij .... Ghislaine bood spontaan aan om met het dansteam mee te doen. Wat een geweldige prestatie heeft dat team neergezet. Ik denk dat ik namens alle meiden spreek ... Ghies bedankt!!

Het Mexicoteam zou deze wedstrijd (ondanks dat Melanie er niet bij kon zijn) voor het eerst hun routine laten zien. Aangezien drie weken geleden de beslissing is genomen tijdens deze wedstrijd voor het eerst op te gaan, was er nog wel wat werk aan de winkel. We hadden wel nagedacht over de pakken, maar het moest nog wel uitgevoerd worden.Petje af .... het team zag er in hun Mexico-outfit super uit.

Toen de meiden éénmaal omgekleed waren, brak de spanning aan. Dankzij het intrainen van Ghislaine en Petra waren de meiden er klaar voor. Ze draaiden een super goede routine en waren uitgelaten toen ze de vloer weer afkwamen. Zo ook de supporters. Dat de muziek en routine in goede aarde vielen, was te zien aan de uitkomst tijdens de prijsuitreiking.

 

PROMOTIE!!!!!!

Helaas staat Chantal niet op deze foto.

Meiden, SUPER gedaan ... gefeliciteerd en Melanie ..... zonder jou hadden ze dit niet kunnen presteren!!!!

Verder willen we onze sponsor van het mexicoteam 'Evidam' heel erg bedanken voor de super leuke outfits van het team!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker