- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Mega Outdoor Speelparadijs

Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2013

Zaterdag 19 juli hebben we met het bijna complete largeteam (helaas konden Iris en Elise niet mee) het twirlseizoen afgesloten.

We zijn na de training richting Bergschenhoek gereden waar een Mega Outdoor Speelparadijs is gevestigd. Na aankomst was het melden, code op de hand en richting de springkussens. Helaas was dit niet zo uitgebreid als we verwacht hadden en de plaatjes laten zien.

Maar niet getreurd, na een praatje met de jongen achter de receptie mochten we gebruik maken van de Fun Tubing. Na de helm op, een klein beetje uitleg, was het met de tubeband naar boven. Dat was een heel eindje lopen. Gelukkig was er een soort van treklift. Je pakt de hendel vast en loopt mee naar boven. Ook dit was een kunst op zich. Maar eenmaal boven was de weg naar beneden snel en lang. Gelukkig is er niemand uit de band gestuiterd al scheelde het bij sommigen niet veel.

Daarna was het tijd voor wat te drinken en toch nog maar op de springkussens voordat we aan de Mega Splash konden beginnen. Hier is niemand droog gebleven. Wat een belevenis op zich.

Nadat iedereen zich afgedroogd en aangekleed had, was het tijd voor patatjes en wat drinken.
Na een geslaagde middag gaan we nu van een welverdiende vakantie genieten.

PRETTIGE VAKANTIE!

Geef als eerste een reactie

Op Wedstrijd In 's-Gravenzande Goede Prestaties

Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013

Afgelopen zaterdag 15 juni waren alle Surprise meiden op de wedstrijd in 's-Gravenzande. We hebben dan ook genoten van de vele mooie optredens met goede punten, plaatsingspunten voor het NK en zelfs een promotie.

De Surprise solisten

Vandaag gingen er weer een aantal meiden voor het eerst op. Larissa had de eerste nieuwe aftrap met haar 1-baton, gevolgd door Dilana met 2-baton. Daarna Tamara met haar strutting, Elise met haar danstwirl en Danique met haar kidstwirl. Allen deden dit eerste optreden geweldig!

Mandy wist weer een geweldig goede strutting neer te zetten en die werd nu dan ook eindelijk beloond met een PROMOTIE! Mandy, gefeliciteerd en veel plezier in de intermediate.

Het dansteam van de senioren genoten zichtbaar op de vloer en hadden een mooie score van 78 1. Geweldig, het wordt steeds leuker. Het preteen dansteam mocht voor de eerste keer uitkomen in de intermediate en wisten dit dan ook waar te maken met 73 4 punten wat gelijk weer een plaatsing voor het NK opleverde. Heel erg knap. Het twirlteam weet waar ze hard aan moeten werken en daarvan verwachten we dan ook na de vakantie weer mooie punten.

Het largeteam is altijd een feestje om naar te kijken. Met veel plezier en enthousiasme zetten ze altijd de routine neer en de punten van 67 7 zijn dan ook dik verdiend. Isis, het was helaas jouw laatste optreden. Dank je wel voor de leuke tijd bij Twirlteam Surprise en succes met softballen.

Meiden dank je wel voor jullie inzet! Het was weer heel erg gezellig.

Geef als eerste een reactie

Promotie Mexicoteam

Gepubliceerd op zondag 26 mei 2013

Afgelopen zaterdag 25 mei hebben we meegedaan aan de wedstrijd in Hardinxveld-Giessendam. Alle teams en bijna alle solisten hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd, waardoor het op de tribune weer een gezellige drukte was.

Deze wedstrijd had 2 bijzonderheden. Vanwege een blessure zou het dansteam de vloer niet op kunnen. Maar de redding was heel dichtbij .... Ghislaine bood spontaan aan om met het dansteam mee te doen. Wat een geweldige prestatie heeft dat team neergezet. Ik denk dat ik namens alle meiden spreek ... Ghies bedankt!!

Het Mexicoteam zou deze wedstrijd (ondanks dat Melanie er niet bij kon zijn) voor het eerst hun routine laten zien. Aangezien drie weken geleden de beslissing is genomen tijdens deze wedstrijd voor het eerst op te gaan, was er nog wel wat werk aan de winkel. We hadden wel nagedacht over de pakken, maar het moest nog wel uitgevoerd worden.Petje af .... het team zag er in hun Mexico-outfit super uit.

Toen de meiden éénmaal omgekleed waren, brak de spanning aan. Dankzij het intrainen van Ghislaine en Petra waren de meiden er klaar voor. Ze draaiden een super goede routine en waren uitgelaten toen ze de vloer weer afkwamen. Zo ook de supporters. Dat de muziek en routine in goede aarde vielen, was te zien aan de uitkomst tijdens de prijsuitreiking.

 

PROMOTIE!!!!!!

Helaas staat Chantal niet op deze foto.

Meiden, SUPER gedaan ... gefeliciteerd en Melanie ..... zonder jou hadden ze dit niet kunnen presteren!!!!

Verder willen we onze sponsor van het mexicoteam 'Evidam' heel erg bedanken voor de super leuke outfits van het team!

Geef als eerste een reactie

6e Plaats In De Jacht Om Theelichtjes

Gepubliceerd op donderdag 25 april 2013

Woensdag 24 april waren onze jagers uitgenodigd in het hotel naast Ikea, waar het slot event plaatsvond van de theelichtjesjacht waar wij het afgelopen half jaar aan meegedaan hebben.

We werden welkom geheten door de organisatie van Ikea en de meiden kregen een keycord met een VIP-pas, waar ze allerlei lekkers mee konden bemachtigen. Verder kregen ze een certificaat op naam voor hun inzet en een rugzakje van de theelichtjesjacht 2013.

Alle 18 deelnemende scholen/verenigingen waren aanwezig.
Er hing een gezellige sfeer met muziek, leuk getoonde  foto’s van de deelnemers op jacht naar theelichtjes en de vrolijke panda’s van het WNF liepen rond.
De middag werd gezellig aan elkaar gekletst door een hele vrolijke man met een brandend theelichtje op zijn hoofd en er werd door de hele zaal nog even hard gezongen voor “onze” Chantal die deze dag jarig was.

We hoorden dat er meer dan 1 miljoen cupjes ingeleverd zijn met een totaal gewicht van 850 kg en met al die ingeleverde cupjes op rij een lengte was bereikt van 42 km 
Alle lof kregen we voor het inzamelen van zoveel aluminium en was het WNF zeer blij dat we ons zo ingezet hebben voor het recycleproject.

Na al deze leuke weetjes wilden we dan wel weten waar we stonden.
De 1e, 2e en 3e plaats werden gewonnen door 2 scholen en een korfbalvereniging met 20.011, 17.091 en 9.360 cupjes per jager. Wow wat een aantallen.
Wij kregen uiteindelijk te horen dat we een super 6e plaats hebben bereikt met 3.077 cupjes per jager. Wat een enorm goede prestatie, omdat we een kleine vereniging zijn en er maar een klein aantal actieve jagers waren.

We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad, hotdogs en een groot ijs (dankzij Dynisa) gegeten en na een spannende middag met de panda op schoot richting huis gegaan.
We zijn super trots op wat we voor elkaar hebben gekregen!
Dank je wel lieve meiden. Op naar volgend jaar ?!

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd Nieuwkoop En Oude Tonge Groot Succes!

Gepubliceerd op zondag 14 april 2013

Met de hele vereniging waren we aanwezig op de wedstrijd in Nieuwkoop. Alle solisten en teams die we hebben, gingen vandaag de vloer op.

De, voor ons nieuwe wedstrijd, verliep snel en iedereen deed weer zijn uiterste best.
Van de teams mocht het twirlteam als eerste optreden. Ze moesten op het laatst nog wat aanpassingen doen, omdat Tamara helaas ziek was geworden. Toch gingen ze de vloer op en probeerde het beste ervan te maken. Ondanks dat het team niet zoals voorbereid de vloer op ging, wisten ze toch een 1e plaats te behalen met 74 3 punten. Hiermee verdienen ze gelijk een plaats in de strijd om het NK.
Het dansteam van Peter Pan wisten er weer een feestje van te maken en genoten met z'n allen van de goedlopende show. Ze wisten een 1e plaats te halen met 67 1 punten.
Het dansteam van de senioren zat met het probleem dat ze door het gemis van Tamara de vloer niet op konden. Melanie bedacht zich geen moment en deed mee met het team. Ze wisten het met z'n zessen te schoppen naar een 1e plaats met 72 8 punten. Een leuke spontane actie met een goed einde.

Als laatste mocht het largeteam zich gaan bewijzen. Dit team komt altijd al stralend de vloer op en weet dit tot aan het einde vol te houden. Meiden wat hebben jullie het goed gedaan ! De beloning na afloop was een 1e plaats met 67 punten. Super punten om te plaatsen voor het NK.
De solisten brachten het er vandaag ook geweldig vanaf.
Er zijn mooie punten gehaald die bij sommige alweer de plaatsing voor het NK opleverden.
Voor Chelsey met haar 1 baton zelfs PROMOTIE !! Goed gedaan 
Geweldig ook om te zien hoe onze peewee’s, Iris, Tessa en Danique, op hun 1e/2e wedstrijd al zo goed hun dans doen. Knap hoor !!

Wil je al de uitslagen op een rijtje zien, kijk dan op onder de knop uitslagen.

Wedstrijd Oude Tonge, Promotie voor Tamara!

23 maart weer eens voor het eerst met z'n allen naar een wedstrijd, gezellig!
Er moest, na een lange tijd geen wedstrijden, nog even goed ingekomen worden en zo verliepen de optredens bij velen niet zoals ze het kunnen.
Onze peewee´s Iris en Danique mochten vandaag voor de allereerste keer hun solo laten zien. Het was allemaal heel spannend, maar de meiden hebben het geweldig gedaan!
Tamara wist haar danstwirl zo overtuigend neer te zetten dat ze hiemee werd beloond met een 1e plaats met 70 6 punten en dus PROMOTIE! Gefeliciteerd en succes in de intermediate.
Het dansteam van de preteens en de senioren wisten toch hun plaatsingspunten binnen te halen waar  we heel blij mee zijn. Meiden ga zo door, op naar de volgende wedstrijd 
Om al de uitslagen te bekijken, kijk je onder de knop uitslagen.

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker