- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Twirling is een showsport waarin gewerkt wordt met de baton tijdens gymnastiek- en dansoefeningen op ritmische muziek, zowel in teams als solistisch. Behalve behendigheid met de baton zijn lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en artistieke expressie belangrijke elementen. Twirling wordt vaak verward met majorette maar is een andere sport.
Meer over twirling •  Nieuwsgierig? Lid worden?

Onze Nieuwe Site.. Bijna In De Lucht !

Gepubliceerd op maandag 15 oktober 2012

Twirlteam-Surprise gaat bijna de lucht in ! Met de nieuwe site, wel te verstaan.

De oude site gaat op de schop. Na jarenlang trouw dienst te hebben gedaan is het tijd voor een nieuw jasje en meer functionaliteit. Ook het hostingbedrijf wijzigt: we verhuizen naar Antagonist.

Tijdens de verhuizing zou het zo kunnen zijn dat de site enige storingen vertoont. De foto's en illustraties kunnen bijv. niet goed weergegeven worden of links kunnen soms niet werken. Onze excuses hiervoor: we doen er alles aan om zo snel mogelijk volledig operationeel te zijn met de nieuwe site. Zodra de verhuizing compleet is, werkt alles weer perfect.

Tot snel op deze site! Twirlteam-Surprise.nl

Geef als eerste een reactie    

Rabo Sponsorfietstocht 2012

Gepubliceerd op vrijdag 12 oktober 2012

Op 23 september is de jaarlijkse Rabo sponsorfietstocht weer verreden.

Tijdens dit evenement kunnen verenigingen en stichtingen een extra financiele bijdrag voor hun club bijelkaar fietsen. Ook Twirlteam-Surprise deed weer mee.

De fietsdag was een groot succes!

Dank aan alle deelnemers!

Geef als eerste een reactie