- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Mooie Resultaten Eerste Nk Voorronde

Gepubliceerd op maandag 10 december 2012

Zondag 9 december was de dag voor Chelsey (1-baton), Mandy, Rianne, Kyenne, Chelsey, Bianca en Tamara (dancetwirl)

Chelsey opende de dag met haar 1-baton routine. Deze werd beloond met een mooie 11de plaats.

's-Middags was het de beurt aan de dancetwirls.
Mandy was als 1ste aan de beurt en sleepte met haar routine een mooie 2de plaats in de wacht.
Daarna was het de beurt aan Rianne. Zij danste haar Lumière dans en wist een knappe 12de plaats te behalen.
Vervolgens was Kyenne aan de beurt. Voor haar mooie dancetwirl werd zij beloond met ook een mooie 2de plaats.
Chelsey vervolgde de middag met een zeer goed optreden, wat helaas werd beloond met een 18de plaats.
Ook Bianca zette een goede routine neer in een mooie nieuwe outfit. Voor dit optreden werd zij beloond met een 19de plek.
Voor Tamara was deze voorronde een cadeau. Met haar routine in ook een mooie nieuwe outfit behaalde zij een zeer verdiende 9de plaats.

Wij zijn trots op alle behaalde resultaten. En bedenk .. je hebt in ieder geval op de voorronde gestaan.

Een speciale felicitatie voor Kyenne en Mandy die door hun behaalde 2de plaats met hun dancetwirl deel mogen nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen op 12 en 13 januari in Amsterdam.

Geef als eerste een reactie

Voorrondes Nk Twirl 2013: Heel Veel Succes!

Gepubliceerd op vrijdag 7 december 2012

Op 9 en 16 december worden de voorrondes voor de Nederlandse Kampioenschappen Twirl 2013 gehouden. Ook Twirlteam Surprise doet mee. Surprise wenst al haar leden die meedoen aan de voorrondes héééél véééél 

 

 

Geef als eerste een reactie

Pieten Op De Twirl Training!

Gepubliceerd op zaterdag 1 december 2012

Vandaag was er een grote verrassing tijdens de training van Twirlteam Surprise: na een luide bons op de deur sprongen er twee pieten de sporthal binnen !

Nadat de pieten onder andere het optreden 'Juffrouw Toos' van het largeteam hadden bewonderd, probeerden ze zelf te gaan twirlen. Natuurlijk bakten ze er niks van en verstoorden eigenlijk alleen maar de training ! Gelukkig hadden ze wel kadootjes bij zich, waarmee ze alles weer goed maakten. Uiteindelijk eindigde deze training in een grote disco op de muziek "Zwarte-Pieten-style" ... Pieten, hartstikke leuk dat jullie even langs kwamen. En dank vooral ook aan Evidam die jullie naar ons toe stuurde! Dus namens alle leden: bedankt! Hopelijk komen jullie volgend jaar weer even langs !

 

Geef als eerste een reactie

Twirlteam-Surprise Luistert Intocht Sint Op

Gepubliceerd op zaterdag 24 november 2012

Vandaag kwam Sint Nicolaas aan in Pijnacker. Op het station 'Pijnacker Centrum' van Randstadrail werden hij en zijn Pieten opgewacht door vele enthousiaste kinderen én door Twirlteam Surprise! Speciaal ter gelegenheid van de intocht gaven de meiden van Surprise een spetterend en speciaal gearrangeerd optreden ten beste.

Na het optreden van Surprise vertrok de stoet richting Raadhuisplein. Sinterklaas werd hierbij vergezeld door een fanfare en natuurlijk Twirlteam Surprise, welke onder leiding stond van Mandy. De pieten waren zoals verwacht weer erg enthousiast, zeker toen het twirlteam op enkele straathoeken een extra showtje gaf! Enkele pieten waagden zich zelfs aan het twirlen, en ontdekten daarbij dat het twirlen toch niet zo makkelijk is, ook niet voor een piet! 

Bekijk de foto's voor een impressie van de intocht !

Geef als eerste een reactie

Megaprestatie Van Danique!

Gepubliceerd op dinsdag 20 november 2012

Danique heeft voor de vereniging maar liefst 76 grote clubactieloten verkocht.

Van de verkoop van de loten is meer dan de helft voor de vereniging en hier kunnen wij weer leuke dingen mee doen. Afgelopen zaterdag ontving zij voor deze megaprestatie een mooi verdiend cadeau namens de vereniging.

Dankjewel Danique!!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker