- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Promotie Mexicoteam

Gepubliceerd op zondag 26 mei 2013

Afgelopen zaterdag 25 mei hebben we meegedaan aan de wedstrijd in Hardinxveld-Giessendam. Alle teams en bijna alle solisten hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd, waardoor het op de tribune weer een gezellige drukte was.

Deze wedstrijd had 2 bijzonderheden. Vanwege een blessure zou het dansteam de vloer niet op kunnen. Maar de redding was heel dichtbij .... Ghislaine bood spontaan aan om met het dansteam mee te doen. Wat een geweldige prestatie heeft dat team neergezet. Ik denk dat ik namens alle meiden spreek ... Ghies bedankt!!

Het Mexicoteam zou deze wedstrijd (ondanks dat Melanie er niet bij kon zijn) voor het eerst hun routine laten zien. Aangezien drie weken geleden de beslissing is genomen tijdens deze wedstrijd voor het eerst op te gaan, was er nog wel wat werk aan de winkel. We hadden wel nagedacht over de pakken, maar het moest nog wel uitgevoerd worden.Petje af .... het team zag er in hun Mexico-outfit super uit.

Toen de meiden éénmaal omgekleed waren, brak de spanning aan. Dankzij het intrainen van Ghislaine en Petra waren de meiden er klaar voor. Ze draaiden een super goede routine en waren uitgelaten toen ze de vloer weer afkwamen. Zo ook de supporters. Dat de muziek en routine in goede aarde vielen, was te zien aan de uitkomst tijdens de prijsuitreiking.

 

PROMOTIE!!!!!!

Helaas staat Chantal niet op deze foto.

Meiden, SUPER gedaan ... gefeliciteerd en Melanie ..... zonder jou hadden ze dit niet kunnen presteren!!!!

Verder willen we onze sponsor van het mexicoteam 'Evidam' heel erg bedanken voor de super leuke outfits van het team!

Geef als eerste een reactie

6e Plaats In De Jacht Om Theelichtjes

Gepubliceerd op donderdag 25 april 2013

Woensdag 24 april waren onze jagers uitgenodigd in het hotel naast Ikea, waar het slot event plaatsvond van de theelichtjesjacht waar wij het afgelopen half jaar aan meegedaan hebben.

We werden welkom geheten door de organisatie van Ikea en de meiden kregen een keycord met een VIP-pas, waar ze allerlei lekkers mee konden bemachtigen. Verder kregen ze een certificaat op naam voor hun inzet en een rugzakje van de theelichtjesjacht 2013.

Alle 18 deelnemende scholen/verenigingen waren aanwezig.
Er hing een gezellige sfeer met muziek, leuk getoonde  foto’s van de deelnemers op jacht naar theelichtjes en de vrolijke panda’s van het WNF liepen rond.
De middag werd gezellig aan elkaar gekletst door een hele vrolijke man met een brandend theelichtje op zijn hoofd en er werd door de hele zaal nog even hard gezongen voor “onze” Chantal die deze dag jarig was.

We hoorden dat er meer dan 1 miljoen cupjes ingeleverd zijn met een totaal gewicht van 850 kg en met al die ingeleverde cupjes op rij een lengte was bereikt van 42 km 
Alle lof kregen we voor het inzamelen van zoveel aluminium en was het WNF zeer blij dat we ons zo ingezet hebben voor het recycleproject.

Na al deze leuke weetjes wilden we dan wel weten waar we stonden.
De 1e, 2e en 3e plaats werden gewonnen door 2 scholen en een korfbalvereniging met 20.011, 17.091 en 9.360 cupjes per jager. Wow wat een aantallen.
Wij kregen uiteindelijk te horen dat we een super 6e plaats hebben bereikt met 3.077 cupjes per jager. Wat een enorm goede prestatie, omdat we een kleine vereniging zijn en er maar een klein aantal actieve jagers waren.

We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad, hotdogs en een groot ijs (dankzij Dynisa) gegeten en na een spannende middag met de panda op schoot richting huis gegaan.
We zijn super trots op wat we voor elkaar hebben gekregen!
Dank je wel lieve meiden. Op naar volgend jaar ?!

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd Nieuwkoop En Oude Tonge Groot Succes!

Gepubliceerd op zondag 14 april 2013

Met de hele vereniging waren we aanwezig op de wedstrijd in Nieuwkoop. Alle solisten en teams die we hebben, gingen vandaag de vloer op.

De, voor ons nieuwe wedstrijd, verliep snel en iedereen deed weer zijn uiterste best.
Van de teams mocht het twirlteam als eerste optreden. Ze moesten op het laatst nog wat aanpassingen doen, omdat Tamara helaas ziek was geworden. Toch gingen ze de vloer op en probeerde het beste ervan te maken. Ondanks dat het team niet zoals voorbereid de vloer op ging, wisten ze toch een 1e plaats te behalen met 74 3 punten. Hiermee verdienen ze gelijk een plaats in de strijd om het NK.
Het dansteam van Peter Pan wisten er weer een feestje van te maken en genoten met z'n allen van de goedlopende show. Ze wisten een 1e plaats te halen met 67 1 punten.
Het dansteam van de senioren zat met het probleem dat ze door het gemis van Tamara de vloer niet op konden. Melanie bedacht zich geen moment en deed mee met het team. Ze wisten het met z'n zessen te schoppen naar een 1e plaats met 72 8 punten. Een leuke spontane actie met een goed einde.

Als laatste mocht het largeteam zich gaan bewijzen. Dit team komt altijd al stralend de vloer op en weet dit tot aan het einde vol te houden. Meiden wat hebben jullie het goed gedaan ! De beloning na afloop was een 1e plaats met 67 punten. Super punten om te plaatsen voor het NK.
De solisten brachten het er vandaag ook geweldig vanaf.
Er zijn mooie punten gehaald die bij sommige alweer de plaatsing voor het NK opleverden.
Voor Chelsey met haar 1 baton zelfs PROMOTIE !! Goed gedaan 
Geweldig ook om te zien hoe onze peewee’s, Iris, Tessa en Danique, op hun 1e/2e wedstrijd al zo goed hun dans doen. Knap hoor !!

Wil je al de uitslagen op een rijtje zien, kijk dan op onder de knop uitslagen.

Wedstrijd Oude Tonge, Promotie voor Tamara!

23 maart weer eens voor het eerst met z'n allen naar een wedstrijd, gezellig!
Er moest, na een lange tijd geen wedstrijden, nog even goed ingekomen worden en zo verliepen de optredens bij velen niet zoals ze het kunnen.
Onze peewee´s Iris en Danique mochten vandaag voor de allereerste keer hun solo laten zien. Het was allemaal heel spannend, maar de meiden hebben het geweldig gedaan!
Tamara wist haar danstwirl zo overtuigend neer te zetten dat ze hiemee werd beloond met een 1e plaats met 70 6 punten en dus PROMOTIE! Gefeliciteerd en succes in de intermediate.
Het dansteam van de preteens en de senioren wisten toch hun plaatsingspunten binnen te halen waar  we heel blij mee zijn. Meiden ga zo door, op naar de volgende wedstrijd 
Om al de uitslagen te bekijken, kijk je onder de knop uitslagen.

Geef als eerste een reactie

Europese Medaille-Regen

Gepubliceerd op maandag 1 april 2013

Het weekend van 28, 29, 30 en 31 maart werden de Europese Kampioenschappen Twirl gehouden, dit jaar in Amsterdam. Na een fantastische opening op donderdag 28  maart waar Mandy, Tamara, Elise en Bianca aan meededen, begonnen vrijdag 29 maart de Europese Kampioenschappen. Demi beet de spits af op vrijdag met haar rhythmic twirl wat zij heel goed deed.

Zaterdag was het eerst de beurt aan Demi met haar 1-baton. Hierna moest het duo Lindsey en Larissa de vloer waar zij een mooie routine lieten zien. Vervolgens stond het duo Kyenne en Demi te stralen op de vloer. Na de duo was lindsey aan de beurt. In een mooie nieuwe outfit liet zij een super routine zien. Daarna moest Demi weer de vloer op. Ook zij liet een fantatische strutting zien.

Aan het eind van deze dag werd de top 8 bekend gemaakt in de onderdelen rhythmic twirl en 1-baton. Demi eindigde voor allebei de onderdelen in deze top, waardoor zij op zondag wederom de vloer op mocht.

Lindsey, Larissa en Arletta hebben met het danceteam van TVL ook hun mooie routine laten zien.

Zondag beet Demi als eerste de spits af in de categorie rhythmic twirl en 's-middags draaide ze nog een keer een fantastische 1-baton.

Ook Melanie heeft zondag, samen met het largeteam van de Rainbows, een fantastisch optreden neergezet.

Aan het eind van deze dag werden alle optreden beloond en kreeg Demi er met een bronzen medaille voor haar strutting, een zilveren medaille voor haar rhythmic twirl en een gouden medaille voor haar 1-baton.
Kyenne en Demi behaalden samen een zilveren medaille voor hun duo-optreden.
Lindsey en Larissa wisten beslag te leggen op een 4de plaats.
Lindey veroverde met haar strutting een mooie 10de plaats.
Melanie behaalden samen met de Rainbows een mooie 2de plaats en het Lindsey, Larissa en Arletta wisten met het danceteam van TVL een mooie 4de plaats te bemachtigen.

Kortom, we kijken terug op een heel mooi en succesvol weekend.

Geef als eerste een reactie

Theelichtjesjacht

Gepubliceerd op vrijdag 15 maart 2013

Woensdag 13 maart was het de derde inleverronde voor onze theelichtjes.

Gelukkig was er weer massaal gespaard, zodat we een aantal volle zakken ingeleverd hebben. We hopen dat iedereen nog even met ons meespaart tot 10 april. Dan willen we graag alle theelichtjes ontvangen, zodat we nog even de tijd hebben om ze schoon te maken. Dan kunnen we ook de laatste inleverronde op 17 april nog een aantal zakken inleveren.
Op woensdag 24 april is er voor onze jagers (die nog apart bericht ontvangen) een gezellig middag met de prijsuitreiking. We gaan duimen dat we er genoeg ingeleverd hebben.

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker