- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

We trainen weer binnen

Gepubliceerd op zaterdag 29 mei 2021

Met de huidige versoepelingen van de corona-maatregelen is binnen twirlen weer toegestaan. Het was fijn dat er tot die tijd gebruik gemaakt kon worden van een van de buitenvelden. Maar er gaat toch niets boven het trainen in de zaal. De afgelopen twee weken is er dan ook weer hard gewerkt door alle solisten, teams en trainsters. Het is fijn om met elkaar de draad weer op te pakken.

Geef als eerste een reactie

Paasbingo groot succes

Gepubliceerd op vrijdag 2 april 2021

Vandaag vierde Surprise haar eerste online-bingo. Onder leiding van Petra, één van de trainsters van Surprise, en dankzij de sponsors en de gezellige deelnemers, werd het een groot succes. Er waren mooie prijzen te winnen bij de bingo, en daarna bij de loterij. Alle sponsors, super bedankt!

Petra leidt de Paasbingo met ijzeren hand

Onze bingo sponsoren

Kllk op het logo om naar de website of Facebook pagina van onze sponsor te gaan

Geef als eerste een reactie

Paasbingo !

Gepubliceerd op donderdag 25 maart 2021

Op Goede Vrijdag 2 april organiseert Surprise een online Paasbingo. Schrijf je in! Er zijn, vanuit het comfort van je eigen (woon-)kamer, prachtige prijzen te winnen. Veel prijzen zijn ter beschikking gesteld door onze sponsoren. Zo zijn er een fotoreportage, een massage en een diner voor twee te winnen, maar ook nog veel meer kleinere maar daarom niet minder mooie prijzen. Iedereen kan meedoen, dus: schrijf je in! Inschrijven kan nog tot en met 30 maart via het e-mailadres dat afgebeeld is in de flyer.

Onze bingo sponsoren

Kllk op het logo om naar de website of Facebook pagina van onze sponsor te gaan


Niks Eten en Drinken

Geef als eerste een reactie

Online training tijdens de lock-down

Gepubliceerd op vrijdag 29 januari 2021

Helaas mogen we niet binnen trainen tijdens deze lock-down. Maar om toch bezig te blijven met de sport en het contact met elkaar niet te verliezen organiseren de trainsters van Surprise nu online lessen.

De mogelijkheden tijdens de online training zijn natuurlijk beperkt. Maar de fun met elkaar maakt dat ruimschoots goed! De tricks met de baton kunnen nog steeds geoefend worden.

De online les is iedere vrijdag van 18:30 tot 19:15. Vooraf wordt via de Surprise appgroep de link naar de online les gedeeld. 

Geef als eerste een reactie

Sinterklaasviering op de training bij Surprise

Gepubliceerd op dinsdag 8 december 2020

Sinterklaas slaat toch ook in corona-tijden onze vereniging niet over. Al kwam hij dan niet persoonlijk (want hij zit natuurlijk in de risicogroep) toch zorgde hij ervoor dat zijn Pieten afgelopen vrijdag kadootjes op de training afleverden. Hieronder het verslag van Fleur, junior lid van Surprise, over die leuke training!

We gingen eerst gewoon trainen zoals altijd, maar daarna pakte Lindsey een zak uit het hok en zei tegen de anderen “kom erbij allemaal!".
Ik mocht de envelop open maken en de brief voorlezen en er zaten ook Bingo kaarten in.
Op de bingo kaarten stonden allemaal Twirl opdrachten, als je dan iets van je Bingo kaart had gedaan of gevangen moest je je hand opsteken en kwam Lindsey of Kyenne een chocolade munt brengen of een pepernoot als beloning. De beloning moest je op het vakje van de opdracht plaatsen.
Als je alle negen opdrachten gedaan had, had je een volle kaart en mocht je bij Lindsey of Kyenne een pakje halen.
Nadat iedereen klaar was gingen we de pakjes open maken. In het pakje zat een lekker zakje pepernoten en een sneeuwpop lampje met regenboog licht.
Toen we het allemaal hadden uitgepakt ging Judith zakjes chips uitdelen omdat ze van Twirlen af is gegaan.
En toen dat klaar was gingen we tricks oefenen met het Bruno mars team.

Fleur

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker