- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Surprise wijzigt haar statuten

Gepubliceerd op donderdag 24 juni 2021

Twirlteam-Surprise heeft haar statuten onlangs gewijzigd. De tekst staat integraal op het openbare deel van onze website gepubliceerd.

De statuten van Twirlteam-Surprise dateerden nog uit het jaar 2000 en waren aan een opknapbeurt toe. In 2020 heeft het bestuur met behulp van de notaris een nieuwe tekst voor de statuten voorbereid en deze ter goedkeuring voorgelegd aan de leden tijdens de ledenvergadering van 11 mei 2021. De leden hebben de statuten goedgekeurd met een gekwalificeerde meerderheid. Op 18 juni 2021 zijn de nieuwe statuten gepasseerd bij de notaris. Je kunt de volledige tekst van de statuten hier lezen. 

Geef als eerste een reactie

We trainen weer binnen

Gepubliceerd op zaterdag 29 mei 2021

Met de huidige versoepelingen van de corona-maatregelen is binnen twirlen weer toegestaan. Het was fijn dat er tot die tijd gebruik gemaakt kon worden van een van de buitenvelden. Maar er gaat toch niets boven het trainen in de zaal. De afgelopen twee weken is er dan ook weer hard gewerkt door alle solisten, teams en trainsters. Het is fijn om met elkaar de draad weer op te pakken.

Geef als eerste een reactie

Paasbingo groot succes

Gepubliceerd op vrijdag 2 april 2021

Vandaag vierde Surprise haar eerste online-bingo. Onder leiding van Petra, één van de trainsters van Surprise, en dankzij de sponsors en de gezellige deelnemers, werd het een groot succes. Er waren mooie prijzen te winnen bij de bingo, en daarna bij de loterij. Alle sponsors, super bedankt!

Petra leidt de Paasbingo met ijzeren hand

Onze bingo sponsoren

Kllk op het logo om naar de website of Facebook pagina van onze sponsor te gaan

Geef als eerste een reactie

Paasbingo !

Gepubliceerd op donderdag 25 maart 2021

Op Goede Vrijdag 2 april organiseert Surprise een online Paasbingo. Schrijf je in! Er zijn, vanuit het comfort van je eigen (woon-)kamer, prachtige prijzen te winnen. Veel prijzen zijn ter beschikking gesteld door onze sponsoren. Zo zijn er een fotoreportage, een massage en een diner voor twee te winnen, maar ook nog veel meer kleinere maar daarom niet minder mooie prijzen. Iedereen kan meedoen, dus: schrijf je in! Inschrijven kan nog tot en met 30 maart via het e-mailadres dat afgebeeld is in de flyer.

Onze bingo sponsoren

Kllk op het logo om naar de website of Facebook pagina van onze sponsor te gaan


Niks Eten en Drinken

Geef als eerste een reactie

Online training tijdens de lock-down

Gepubliceerd op vrijdag 29 januari 2021

Helaas mogen we niet binnen trainen tijdens deze lock-down. Maar om toch bezig te blijven met de sport en het contact met elkaar niet te verliezen organiseren de trainsters van Surprise nu online lessen.

De mogelijkheden tijdens de online training zijn natuurlijk beperkt. Maar de fun met elkaar maakt dat ruimschoots goed! De tricks met de baton kunnen nog steeds geoefend worden.

De online les is iedere vrijdag van 18:30 tot 19:15. Vooraf wordt via de Surprise appgroep de link naar de online les gedeeld. 

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker