- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Voorrondes Nk Twirl 2013: Heel Veel Succes!

Gepubliceerd op vrijdag 7 december 2012

Op 9 en 16 december worden de voorrondes voor de Nederlandse Kampioenschappen Twirl 2013 gehouden. Ook Twirlteam Surprise doet mee. Surprise wenst al haar leden die meedoen aan de voorrondes héééél véééél 

 

 

Geef als eerste een reactie

Pieten Op De Twirl Training!

Gepubliceerd op zaterdag 1 december 2012

Vandaag was er een grote verrassing tijdens de training van Twirlteam Surprise: na een luide bons op de deur sprongen er twee pieten de sporthal binnen !

Nadat de pieten onder andere het optreden 'Juffrouw Toos' van het largeteam hadden bewonderd, probeerden ze zelf te gaan twirlen. Natuurlijk bakten ze er niks van en verstoorden eigenlijk alleen maar de training ! Gelukkig hadden ze wel kadootjes bij zich, waarmee ze alles weer goed maakten. Uiteindelijk eindigde deze training in een grote disco op de muziek "Zwarte-Pieten-style" ... Pieten, hartstikke leuk dat jullie even langs kwamen. En dank vooral ook aan Evidam die jullie naar ons toe stuurde! Dus namens alle leden: bedankt! Hopelijk komen jullie volgend jaar weer even langs !

 

Geef als eerste een reactie

Twirlteam-Surprise Luistert Intocht Sint Op

Gepubliceerd op zaterdag 24 november 2012

Vandaag kwam Sint Nicolaas aan in Pijnacker. Op het station 'Pijnacker Centrum' van Randstadrail werden hij en zijn Pieten opgewacht door vele enthousiaste kinderen én door Twirlteam Surprise! Speciaal ter gelegenheid van de intocht gaven de meiden van Surprise een spetterend en speciaal gearrangeerd optreden ten beste.

Na het optreden van Surprise vertrok de stoet richting Raadhuisplein. Sinterklaas werd hierbij vergezeld door een fanfare en natuurlijk Twirlteam Surprise, welke onder leiding stond van Mandy. De pieten waren zoals verwacht weer erg enthousiast, zeker toen het twirlteam op enkele straathoeken een extra showtje gaf! Enkele pieten waagden zich zelfs aan het twirlen, en ontdekten daarbij dat het twirlen toch niet zo makkelijk is, ook niet voor een piet! 

Bekijk de foto's voor een impressie van de intocht !

Geef als eerste een reactie

Megaprestatie Van Danique!

Gepubliceerd op dinsdag 20 november 2012

Danique heeft voor de vereniging maar liefst 76 grote clubactieloten verkocht.

Van de verkoop van de loten is meer dan de helft voor de vereniging en hier kunnen wij weer leuke dingen mee doen. Afgelopen zaterdag ontving zij voor deze megaprestatie een mooi verdiend cadeau namens de vereniging.

Dankjewel Danique!!

Geef als eerste een reactie

Sparen Voor Surprise ... Met Theelichtjes !

Gepubliceerd op woensdag 14 november 2012

Spaar nu theelichtjes (waxinelichtjes) voor Surprise en verdien zo een aanzienlijk geld bedrag voor je club!

De donkere dagen komen er aan en tijdens die dagen zullen er weer veel theelichtjes worden ontstoken. Heel gezellig natuurlijk! Maar wist je dat je Twirlteam Surprise kunt helpen door de lege theelichtjes (waxinelichtjes) te sparen? We hebben er wel heel veel nodig, dus vanaf nu: allemaal de waxinelichtjes aan, en de lege bakjes sparen voor Surprise !

De spaaractie wordt georganiseerd door Ikea en loopt van 15 oktober tot en met 15 april 2013. Let op, eigenlijk is het een spaarwedstrijd: alleen het team dat de meeste theelichtjes spaart krijgt een financiele ondersteuning. Wees dus creatief, en verzamel er zoveel mogelijk voor je club! En voor het goede doel, want ook het Wereld Natuurfonds (WNF) zal een bijdrage krijgen van Ikea. Als wij winnen, mogen wij het WNF project uitkiezen waaraan we willen geven!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker