- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Twirlteam-Surprise "Live" Met Nieuwe Site

Gepubliceerd op zaterdag 27 oktober 2012

De nieuwe site van Twirlteam-Surprise is in de lucht ! Vanaf 26 oktober 2012 zijn we officieel in de lucht met het nieuwe ontwerp.

De website is verhuisd naar Antagonist en biedt een compleet nieuwe look & feel en veel nieuwe functionaliteit. Zo is er een agenda toegevoegd, waarin komende wedstrijden en trainingen bekeken kunnen worden, en een nieuwe foto sectie met de foto's van evenementen. Er zal snel een gastenboek worden toegevoegd, en we zullen binnenkort de ledenpagina's lanceren, met nieuws en nieuwtjes exclusief voor leden. De komende tijd zal er dus nog het een en ander wijzigen, kom af en toe even een kijkje nemen op de nieuwe site van Twirlteam-Surprise.nl !

Tot ziens op deze site! https://www.twirlteam-surprise.nl/

Geef als eerste een reactie

Onze Nieuwe Site.. Bijna In De Lucht !

Gepubliceerd op maandag 15 oktober 2012

Twirlteam-Surprise gaat bijna de lucht in ! Met de nieuwe site, wel te verstaan.

De oude site gaat op de schop. Na jarenlang trouw dienst te hebben gedaan is het tijd voor een nieuw jasje en meer functionaliteit. Ook het hostingbedrijf wijzigt: we verhuizen naar Antagonist.

Tijdens de verhuizing zou het zo kunnen zijn dat de site enige storingen vertoont. De foto's en illustraties kunnen bijv. niet goed weergegeven worden of links kunnen soms niet werken. Onze excuses hiervoor: we doen er alles aan om zo snel mogelijk volledig operationeel te zijn met de nieuwe site. Zodra de verhuizing compleet is, werkt alles weer perfect.

Tot snel op deze site! Twirlteam-Surprise.nl

Geef als eerste een reactie

Rabo Sponsorfietstocht 2012

Gepubliceerd op vrijdag 12 oktober 2012

Op 23 september is de jaarlijkse Rabo sponsorfietstocht weer verreden.

Tijdens dit evenement kunnen verenigingen en stichtingen een extra financiele bijdrag voor hun club bijelkaar fietsen. Ook Twirlteam-Surprise deed weer mee.

De fietsdag was een groot succes!

Dank aan alle deelnemers!

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker