- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Actie PLUS Sabine Zondag gestart: Spaar voor Surprise!

Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2019

PLUS Sabine Zondag verdeelt 10.000 euro over lokale verenigingen. Vanaf vandaag krijgen klanten van de supermarkt voor iedere 10 euro die ze besteden een voucher. De voucher kan iedere klant zelf aan een vereniging toekennen. Ook Surprise doet mee. Dus doe je boodschappen bij PLUS Sabine Zondag en ken je vouchers toe aan Twirlteam Surprise! Daarmee steun je je favoriete club. Iedereen kan meedoen!

Sabine Zondag (uiterst rechts op de foto) poseert met alle deelnemende verenigingen nadat zij het startschot voor de actie heeft gegeven. Vooraan staan de meiden van Surprise!

Vandaag gaf Sabine Zondag zelf het startschot voor de actie. Om 10:00 verzamelden alle deelnemende verenigingen zich, en uiteraard was ook Surprise aanwezig. De meiden begonnen al meteen enthousiast vouchers van klanten te verzamelen en deze aan Surprise toe te kennen via de automaat die daarvoor bij de uitgang staat. Een 'voucher' is een kaartje met een code die de klant zelf daarna aan een vereniging toe kan kennen. Enkele ouders deden al boodschappen en ook deze vouchers gingen naar Surprise. Met als resultaat dat we direct bovenaan de lijst stonden! Of dat zo gaat blijven valt nog te bezien, want de actie loopt nog zes weken. Help ons onze goede positie te behouden en ons spaardoel te behalen. Doe je boodschappen bij de Plus Sabine Zondag en ken je vouchers toe aan Surprise! 

PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein in Pijnacker

Ons spaardoel zijn pakjes en ondersteuning voor de teams zodat zij meer kans maken om een plek op het Wereld Kampioenschap Twirlen te veroveren. Het WK wordt volgend jaar rond de Pasen in Eindhoven gehouden. Middels het hopelijk mooie bedrag dat we bij elkaar gaan sparen kunnen we ons nog beter voorbereiden en nog beter voor de dag komen met de teams. De actie loopt tot en met zaterdag 26 oktober.

Hartelijk dank voor uw steun! 

Sabine Zondag poseert met de Surprise meiden in de PLUS Supermarkt


De Surprise meiden kennen vouchers toe aan Surprise
Geef als eerste een reactie

Gezellige eerste Club Barbeque

Gepubliceerd op maandag 2 september 2019

Het weer viel alles mee, afgelopen zondagmiddag, toen Twirlteam Surprise haar eerste club barbeque organiseerde. Dankzij de leden, die dit bij elkaar collecteerden, maar ook dankzij sponsor Albert Heijn Ackershof en dankzij DSVP, werd dit een gezellige middag om niet te vergeten!

Leden, ouders van leden, de trainsters en het bestuur maakten er samen een gezellige boel van. De kinderen vermaakten zich opperbest op het springkussen, dat speciaal voor de gelegenheid was ingehuurd. En de ouders vonden elkaar rond de barbeque en in het zonnetje. Het was voor iedereen goed om elkaar in een andere context te leren kennen. 

Halverwege de middag zette Marlies, de voorzitter van Surprise, Tanja in het zonnetje met een bloemetje. Tanja zet zich al jaren intensief in voor de vereniging, en verzorgt alle team inschrijvingen maar ook die van de solisten, maakt pakjes en verleent nog veel meer diensten. Veel mensen weten niet wat zij allemaal achter de schermen doet, terwijl iedereen er wel de vruchten van plukt. Tanja, heel erg bedankt voor je hulp! En we hopen natuurlijk dat je de club nog lang zal blijven ondersteunen. 

Deze barbeque zou niet mogelijk geweest zijn zonder de leden, zwevende leden en ouders, die het bij elkaar collecteerden tijdens de Anjeractie. Albert Heijn Ackershof uit Pijnacker doneerde knabbels, sausjes en frisdrank en DSVP stelde belangeloos haar terrein ter beschikking. Dankzij al deze sponsors had dit evenement niet op deze wijze plaats kunnen vinden. Allemaal hartelijk dank! En hopelijk kunnen volgend jaar weer een leuke, gezellige club barbeque organiseren.

 

Tanja (rechts op de foto) wordt in het zonnetje gezet door voorzitster Marlies

 


Geef als eerste een reactie

Vakantie-afsluiting groot feest!

Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2019

Vandaag heeft Twirlteam Surprise de laatste training voor de vakanties gehad. En het was een dolle boel!

In plaats van trainen met de teams streden de meiden tegen elkaar in estafettes, deden allerlei sportieve spelletjes en deden zich tegoed aan ijs. Ze hebben het verdiend! Maar na de vakantie moeten de meiden wel weer vol aan de bak, want de door onszelf georganiseerde wedstrijd in De Viergang in Pijnacker staat op 8 september alweer op de agenda. Maar vóór het zover is, wacht eerst nog de Club BBQ...

Iedereen een erg fijne vakantie toegewenst! Vergeet niet je baton mee te nemen zodat je kunt blijven oefenen voor de wedstrijd van 8 september....

Geef als eerste een reactie

Warme Wedstrijd in Waddinxveen

Gepubliceerd op maandag 24 juni 2019

Afgelopen weekend was Twirlteam Surprise aanwezig op de wedstrijd in Waddinxveen. Het was warm in de sporthal, desondanks zetten de meiden van Surprise prima resultaten neer.

De toppers in Waddinxveen!

Het was voor Symke de eerste keer dat ze mee mocht doen tijdens een wedstrijd en dat heeft ze erg goed gedaan! Het team was blij met haar inzet in het Juvenile Ensemble. 

Aan het einde van de dag, toen het stof was opgetrokken, konden wij de balans van de wedstrijd opmaken:

  • Tessa promoveerde met haar 1-baton van de junior naar de intermediate klasse;
  • Priscilla promoveerde van senior naar advance, ook met haar 1-baton;
  • Het duo Tessa en Elise promoveerde van junior naar intermediate; en
  • Tessa promoveerde nógmaals met haar dancetwirl van de junior naar de intermediate klasse. 

Allemaal top gedaan meiden! 

Maar er is nóg een succes te melden, en dat is van het Preteen Danceteam B. Zij promoveerden naar de intermediate! Een top prestatie waar wij trots op kunnen zijn.

 

Tessa: meermalig promotie in Waddinxveen!

 

Geef als eerste een reactie

Anjeractie 2019

Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2019

Deze week zijn de meiden van Surprise weer langs de deuren gegaan voor de Anjeractie. Samen collecteerden ze voor het goede doel.

De Anjeractie is een jaarlijks terugkerend evenement voor Surprise. Dit jaar speelde het weer gelukkig mee, en veel meiden van de vereniging zetten zich in om geld in te zamelen. Onder het toeziend oog van verschillende ouders, bestuur en trainsters haalden zij geld op voor het goede doel. Het concept van de Anjeractie is dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de vereniging zelf. En dat is ook een uitstekend doel! Dit jaar zal Surprise dat geld in zetten om een verenigings BBQ te organiseren, voor zowel de leden, zwevende leden, ouders en vrijwilligers, om de onderlinge banden ook om de sport heen verder aan te halen.

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker