- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

We zijn begonnen !

Gepubliceerd op dinsdag 8 september 2020

Afgelopen vrijdag 4 september startte Twirlteam Surprise weer met de trainingen. Na een welverdiende vakantie waren de leden vooral blij dat we dóór kunnen met de trainingen, binnen in de DSVP hal, in deze onzekere tijden.

De meiden trainen hard om zich te kunnen plaatsen voor het Europees Kampioenschap in Kroatië, in 2021. Nogmaal gesproken verloopt de selectie via het Nederlands Kampioenschap: door punten te halen op wedstrijden plaats je je voor het NK, en door op het NK te schitteren plaats je je voor het EK.

Echter, dit jaar zijn alle wedstrijden geannuleerd en verloopt de selectie anders. Meiden in de kampioensklasse zijn automatisch gekwalificeerd. Voor meiden in de overige klassen heeft de NBTA Nederland de mogelijkheid geopend om een filmpje in te sturen. Die filmpjes worden door een jury beoordeeld en daaruit volgt dan mogelijk plaatsing. 

[UPDATE] Inmiddels hebben de meeste meiden die een gooi wilden doen naar plaatsing hun filmpje of filmpjes gemaakt en ingestuurd. 

Binnenkort, op 1 oktober, maakt de NBTA de definitieve lijst bekend. Hou deze site in de gaten voor nieuws ! 

 

Geef als eerste een reactie

Zomerstop bij Surprise

Gepubliceerd op zaterdag 18 juli 2020

Op 17 juli werd de laatste teamtraining van Surprise vóór de zomerstop van 2020 gehouden. Voor de gelegenheid trakteerden we ijs! De trainsters en het bestuur wensen alle leden en belangstellenden een hele fijne zomervakantie toe. We zien elkaar weer tijdens de eerste teamtraining op vrijdag 4 september 2020, zonder tegenbericht in de zaal van DSVP.

Geef als eerste een reactie

#ApartButTogether

Gepubliceerd op vrijdag 12 juni 2020

Er gebeurt van alles bij Twirlteam Surprise. Meteen aan het begin van de corona-crisis organiseerden de trainsters workouts-op-afstand en maakten we video filmpjes met elkaar. Zodra de maatregelen versoepeld werden, hebben we de trainingen hervat, buiten, op het veld bij DSVP. En nu hopen we, nog voor de zomervakantie, om weer binnen te kunnen trainen.

We houden de moed er dus in bij Surprise! Ondanks het tegenvallende nieuws die we eerder deze week ontvingen: de NBTA Nederland, onze sport-bond, heeft besloten dat alle wedstrijden in 2020 afgelast worden. Dit betekent dat ook het Nederlands Kampioenschap komt te vervallen. Waar onze meiden vorig jaar op het NK nog zo hebben geschitterd, krijgen ze dit jaar die kans helaas niet. Om begrijpelijke redenen natuurlijk, maar wel een domper voor onze leden. 

Intussen gaan we door met onze initiatieven, met de trainingen, en bekijken we welke extra activiteiten we kunnen organiseren om het gemis van de wedstrijden voor onze meiden een beetje te compenseren. We sporten weer buiten en hopelijk snel ook weer binnen, het twirl-uitje staat op stapel, en er wordt nagedacht over jurering-op-afstand zodat de meiden de kans krijgen om aan een internationaal kampioenschap mee te doen.

Deze crisis maakt vindingrijk. Dank voor uw interesse in onze vereniging, en: Blijf gezond! 

Geef als eerste een reactie

Anjeractie van start via Whatsapp

Gepubliceerd op vrijdag 22 mei 2020

Vandaag start de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit keer komen we niet met de colletebus bij je langs maar sturen we je een appje via Whatsapp. Niet zo gezellig, maar wel zo veilig in deze tijd.

In verband met de anti-corona maatregelen ziet de Anjeractie er dit jaar anders uit dan normaal. Want waar we vroeger met de collectebus langs gingen, kan dat dit jaar door het corona-virus niet. In plaats daarvan sturen de leden van Surprise appjes, naar hun vrienden, familie, buren. De ontvanger van het appje kan via een betaallink een bedrag naar eigen keuze overmaken, via zijn of haar eigen bankapp. 

Ben jij de ontvanger van een collecte-appje en twijfel je aan de echtheid ervan? Bel dan gerust het contact van wie je het appje hebt ontvangen even op. Zij sturen alleen naar bekenden, een belletje ter controle kan geen kwaad. Dan kun je met een gerust hart doneren. Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert komt de opbrengst dit jaar geheel ten goede van de verenigingenJouw donatie is dit jaar dus extra welkom.

Alvast hartelijk dank voor je donatie!

Geef als eerste een reactie

Taartenactie bij de PLUS: eet een taart voor Surprise!

Gepubliceerd op zondag 10 mei 2020

De PLUS uit Pijnacker draagt de lokale verenigingen een warm hart toe. Dat blijkt maar eens te meer nu PLUS Sabine Zondag weer met een leuke actie komt: bestel appeltaarten voor je club!

Als je bij de PLUS een Bourgondische appeltaart koopt voor € 5, dan gaat daar € 3 van naar Surprise. Dat is een goeie actie. En helemaal ingespeeld op de Corona-tijd, want je krijgt voor je aankoop een voucher, een tegoedbon. De tegoedbon kun je tot september 2020 inwisselen voor je appeltaart, op het moment dat het hopelijk weer mogelijjk is om al je vrienden en familie bij je thuis uit te nodigen! Maar je mag hem natuurlijk ook meteen inleveren, als je nu al trek hebt in die Bourgondische appeltaart!

Hoe werkt het?
1. Bestel een taart via taartactie.nl/pijnacker
2. Direct na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een tegoedbon per e-mail.
3. Van 8 mei t/m 20 september 2020 kun je met de tegoedbon je appeltaart ophalen bij PLUS Sabine Zondag.

Bestel dus vast die taart en steun Surprise!

https://taartactie.nl/pijnacker/

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker