- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Nieuwe website live

Gepubliceerd op zondag 1 juli 2018

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan. De oude ging alweer vijf jaar mee en was hard aan vervanging toe.

De nieuwe site op een flink aantal punten verbeterd: een moderner design met meer ruimte voor foto's, responsive design (wat betekent dat de site zich aanpast aan het scherm waarop hij bekeken wordt), betere integratie mogelijkheden met bijvoorbeeld Facebook, individuele gebruikersnamen voor leden én de terugkeer van reacties op artikelen. 

We hopen dat iedereen veel plezier aan de site zal beleven en dat geïnteresseerde bezoekers een goed beeld van onze vereniging krijgen! 

Geef als eerste een reactie

Anjeractie 2018: Opbrengst 585 euro!

Gepubliceerd op woensdag 20 juni 2018

In de laatste week van mei 2018 liepen diverse leden en vrijwilligers van Twirlteam Surprise weer meer in de jaarlijkse Anjeractie.

Even breekt de zon door...

Ondanks het toch wel slechte weer en dan weer juist tropische temperaturen, hebben zij zich voor de club ingezet, sommigen wel drie of vier avonden. Fleur, Iris, Chantal, Lindsey, Kyenne, Ruth, Judith, Melanie, Ashley, Elise en de ouders die hebben gelopen, hartelijk dank daarvoor! De opbrengst was dit jaar 585 euro. 

Geef als eerste een reactie

Wedstrijd in Naaldwijk

Gepubliceerd op maandag 4 juni 2018

Gister tijdens de zonnige dag, hadden deze 3 meiden een wedstrijd in Naaldwijk!

Chantal, Tessa & Elise, super goed gedaan!

Geef als eerste een reactie

Anjeractie 2018

Gepubliceerd op donderdag 31 mei 2018

Deze week mochten we de deuren rond om zo een mooie bijdrage voor de vereniging bij elkaar te krijgen.

Ondanks het wisselvallige weer hebben de meiden het enorm gezellig gehad! Te warm; waterballonnen! Te veel regen; just dance op de Wii! Maar tot op de laatste dag hebben ze zeer fanatiek hun best gedaan!

Fleur, Iris, Chantal, Kyenne, Ruth, Judith, Ashley, Elise, Melanie en Lindsey enorm bedankt voor jullie inzet!!

Geef als eerste een reactie

Invoering privacywet bij Twirlteam Surprise

Gepubliceerd op donderdag 24 mei 2018

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 zijn alle organisaties in de EU verplicht om te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving, de AVG. Ook verenigingen vallen onder die wet. Twirlteam Surprise heeft in de afgelopen maanden hard gewerkt aan haar privacy beleid.

De link naar onze privacyverklaring staat onderaan elke pagina op deze site. In de privacyverklaring kun je onder andere lezen welke persoonsgegevens wij verzamelen en bewaren, van wie we gegevens verzamelen en bewaren, en wat we met die gegevens doen. Alle leden zijn vandaag ge-informeerd via de nieuwsbrief. 

Als je meer wilt weten over de nieuwe privacywet of opmerkingen hebt over de invoering ervan bij Twirlteam Surprise, dan kun je je vragen en opmerkingen sturen naar het e-mailadres dat in de privacyverklaring vermeld is.

Geef als eerste een reactieAckershof Pijnacker