- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Surprise laat zich gelden op het NK Twirling Runner-Up

Gepubliceerd op maandag 16 december 2019

Afgelopen weekend was Twirlteam Surprise aanwezig tijdens het Nederlands Kampioenschap Twirling Runner-Up. Hoewel het buiten nat en herfstig was, was in de Topsporthal in Almere de sfeer goed. En wat een resultaten hebben we geboekt!

Op zaterdag was het eerst de beurt aan de teams. Het Twirlteam behaalde met hun top optreden een tweede plaats en het Danceteam van Surprise mag zich zelfs NEDERLANDS KAMPIOEN noemen!

Zondag werd de vloer overgenomen door de duo's en de solisten. En wat een mooie resultaten behaalden we hier:

Het duo Elise & Tessa en het duo Danique & Tessa werden Nederlands Kampioen!

Verder behaalden Ashley en Danique de zilveren plak met 1-baton. En Fleur wist een zilveren plak te scoren met haar strutting.

Danique viel nog meer in de prijzen. Met haar 2-baton behaalde ze een mooie derde plaats, en het zelfde gold nog een keer voor haar dance. En ook Fleur viel nogmaals in de prijzen met haar Dance!

De overige scores zagen er als volgt uit:

Rianne werd vierde met haar 1-baton. Chantal behaalde een zesde en Tessa een zevende plaats met 1-baton. Ashley wist een vierde plaats te veroveren met haar dance en Tessa een zevende plaats.

Als klap op de vuurpijl werd door twirling.com de ereprijs 'Best performance of the day' toegekend aan Fleur: zeer goed gedaan Fleur!

Ondanks alles geleverde prestaties was er tussen de bedrijven door ook tijd voor het traditionele 'appeltaart' moment én... lol. Heel veel lol!

Geef als eerste een reactie

Grote plus voor Surprise, dankzij PLUS Sabine Zondag!

Gepubliceerd op vrijdag 8 november 2019

In september en oktober liep er een bijzondere spaaractie bij de PLUS. Tijdens deze actie konden klanten vouchers toekennen aan verenigingen, en zo voor die verenigingen een bedrag bij elkaar sparen. De PLUS had op die manier 10.000 euro te verdelen onder de lokale verenigingen. Een groot bedrag! Dertig verenigingen deden mee, en natuurlijk ook Twirlteam Surprise. Vanavond werd de uitslag bekendgemaakt.

Sabine Zondag poseert met Demi en Chantal én de door haar uitgereikte cheque!

Sabine Zondag maakte zelf de uitslag bekend in Grand Café de Drie Heeren in Pijnacker. Van bijna alle deelnemende verenigingen waren vertegenwoordigers aanwezig, en zo ook van Surprise. Sabine hield de spanning er goed in en noemde van alle verenigingen het bedrag dat zij bij elkaar gespaard hadden, te beginnen bij de vereniging die als dertigste was ge-eindigd. 

Twirlteam Surprise bleek het goed te hebben gedaan: wij eindigden op een fraaie zestiende plaats! Voor een relatief kleine vereniging hebben wij dus met z'n allen veel bij elkaar weten te sparen. Veel verenigingen die minder gespaard hebben dan wij, zijn groter dan wij in ledenaantal, soms veel groter. De cheque ter waarde van 263,44 euro werd namens Surprise in ontvangst genomen door Demi en Chantal.

Maar dat dit echt een heel erg mooi resultaat was bleek nog maar eens toen Sabine Zondag aan de tweede ronde van de cheques uitreiking toekwam. Want er waren ook nog drie extra cheques te verdelen die zouden worden uitgereikt aan de drie verenigingen die per lid het meeste hadden gespaard. En natuurlijk hoopten wij dat wij daar bij zaten... Maar wat bleek: Twirlteam Surprise heeft het meeste per lid weten te sparen en werd daarom door Sabine Zondag beloond met een extra cheque ter waarde van 750 euro

Een pluim voor iedereen die mee heeft geholpen om dit mooie resultaat te bereiken! Met deze twee bedragen kunnen we mooie dingen voor de club doen of aanschaffen.

Alle spaarders: heel hartelijk bedankt! En natuurlijk heel veel warme bedankjes naar de PLUS Sabine Zondag, die met dit mooie initiatief de lokale verenigingen een broodnodige financiele meevaller bezorgt.

Wij doen voortaan onze boodschappen bij PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein in Pijnacker !

Demi en Chantal met de eerste prijs: 750 euro!

 

Geef als eerste een reactie

Knallen in Noordwijk!

Gepubliceerd op zaterdag 5 oktober 2019

De wedstrijd van zaterdag 28 september van Twirlteam Surprise voerde naar Noordwijk, naar Sporthal Duinwetering. Een locatie waar Surprise graag naar toe terugkeert. Tijdens een goed georganiseerde wedstrijd zetten de teams, maar ook de duo's, ensembles en solisten van Surprise goede resultaten neer.

Hoewel eind september was het vandaag toch erg warm in de sporthal. Misschien kwam het door de goede optredens... of doordat de warmte van de zomer nog in de hal hing. In ieder geval trokken de meiden van Surprise er zich weinig van aan, de resultaten logen er nl. niet om: het twirlteam wist zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap in december!

Verder waren er twee promoties te bewonderen:

  • Duo Fabienne & Fleur promoveerde opnieuw, deze keer naar de beginnersklasse. Zij waren tijdens de vorige wedstrijd ook al gepromoveerd! 
  • Chantal promoveerde met haar Dance naar de intermediate! 

Goed gedaan allemaal! Volgende maand staat alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Daarna volgt het Nederlands Kampioenschap!

Geef als eerste een reactie

Thuiswedstrijd in Pijnacker

Gepubliceerd op maandag 16 september 2019

Direct na de vakantie organiseerde Twirlteam Surprise haar tweede 'thuiswedstrijd' van dit jaar in De Viergang in Pijnacker. Dankzij extra ingelaste trainingen konden de meiden van Surprise het wedstrijdritme meteen weer oppakken. We zagen veel mooie optredens langskomen!

Het zal niet gemakkelijk zijn geweest voor de jury, die zondag in Pijnacker. Wat een mooie shows zagen we langskomen! Zeker van het Juvenile Ensemble, die door het eerst meededen met hun nieuwe route. Een zeer enthousiast optreden dat ook enthousiast werd beoordeeld door zowel jury als publiek. 

Maar ook andere meiden van Surprise waren met een nieuw onderdeel op de vloer te zien: 

  • Fabienne en Fleur, met hun Duo Twirling Juvenile. Zij zijn geplaatst in de Novice categorie.
  • Lara deed voor het eerst Kidstwirl Peewee. En het ging erg goed!
  • Nikki en Shania, met hun Duo Dance Juvenile. Zij zijn geplaatst in de Novice categorie.
  • En tenslotte Sabine, met haar Strutting Senior. Zij is geplaatst in de Advance categorie.

Een promotie was er voor Fabienne  diemet haar Strutting naar de Beginnersklasse promoveerde. Gefeliciteerd!

Traditioneel reiken we op onze eigen wedstrijd bekers uit aan de deelnemer met de hoogste punten in iedere klasse. Die bekers gingen deze keer naar:

  • Novice: Fabienne 
  • Beginner: Chantal
  • Intermediate: Iris
  • Advance: Sabine

Iedereen heeft het weer top gedaan. Dankzij de inspanning van vele vrijwilligers is deze wedstrijd weer een succes geworden. Op naar de volgende wedstrijd!

Geef als eerste een reactie

Actie PLUS Sabine Zondag gestart: Spaar voor Surprise!

Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2019

PLUS Sabine Zondag verdeelt 10.000 euro over lokale verenigingen. Vanaf vandaag krijgen klanten van de supermarkt voor iedere 10 euro die ze besteden een voucher. De voucher kan iedere klant zelf aan een vereniging toekennen. Ook Surprise doet mee. Dus doe je boodschappen bij PLUS Sabine Zondag en ken je vouchers toe aan Twirlteam Surprise! Daarmee steun je je favoriete club. Iedereen kan meedoen!

Sabine Zondag (uiterst rechts op de foto) poseert met alle deelnemende verenigingen nadat zij het startschot voor de actie heeft gegeven. Vooraan staan de meiden van Surprise!

Vandaag gaf Sabine Zondag zelf het startschot voor de actie. Om 10:00 verzamelden alle deelnemende verenigingen zich, en uiteraard was ook Surprise aanwezig. De meiden begonnen al meteen enthousiast vouchers van klanten te verzamelen en deze aan Surprise toe te kennen via de automaat die daarvoor bij de uitgang staat. Een 'voucher' is een kaartje met een code die de klant zelf daarna aan een vereniging toe kan kennen. Enkele ouders deden al boodschappen en ook deze vouchers gingen naar Surprise. Met als resultaat dat we direct bovenaan de lijst stonden! Of dat zo gaat blijven valt nog te bezien, want de actie loopt nog zes weken. Help ons onze goede positie te behouden en ons spaardoel te behalen. Doe je boodschappen bij de Plus Sabine Zondag en ken je vouchers toe aan Surprise! 

PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein in Pijnacker

Ons spaardoel zijn pakjes en ondersteuning voor de teams zodat zij meer kans maken om een plek op het Wereld Kampioenschap Twirlen te veroveren. Het WK wordt volgend jaar rond de Pasen in Eindhoven gehouden. Middels het hopelijk mooie bedrag dat we bij elkaar gaan sparen kunnen we ons nog beter voorbereiden en nog beter voor de dag komen met de teams. De actie loopt tot en met zaterdag 26 oktober.

Hartelijk dank voor uw steun! 

Sabine Zondag poseert met de Surprise meiden in de PLUS Supermarkt


De Surprise meiden kennen vouchers toe aan Surprise
Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker