- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Eigen wedstrijd Surprise: succesvol en gezellig

Gepubliceerd op zondag 10 maart 2019

Ook dit jaar organiseert Surprise zelf twee wedstrijden, de eerste daarvan op 10 maart. Het was de eerste keer dat de organisatie grotendeels in handen was van het nieuwe bestuur, dat komende dinsdag voorgedragen zal worden aan de leden tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Door de inspanningen van de vele vrijwilligers uit de vereniging werd deze wedstrijd een succes, zowel qua sportiviteit als qua organisatie.

Onze wedstrijd was om nog een reden speciaal: de NBTA had deze wedstrijd uitgekozen als verplichte wedstrijd voor de gehele Nederlandse equipe die deelneemt aan het Europees Kampioenschap. Het EK wordt gehouden in Italië, van 17 tot en met 21 april, en ook een aantal leden van Surprise zullen daar vertegenwoordigd zijn. Er was dus heel wat te zien en te beleven voor het publiek, dat de hele dag volop genoten heeft.

Surprise bracht deze keer drie nieuwe teams de vloer op! Het was spannend hoe de teams het zouden doen, na slechts zo’n korte intrain periode, maar wat hebben ze het goed gedaan! 

  • Juvenile Ensemble
  • Juvenile Danceteam
  • Preteen Twirlteam

Het Juvenile Ensemble was voor Myrthe haar aller-aller-eerste wedstrijd deelname! En Fabiënne nam voor het eerst deel aan het onderdeel Strutting. Demi mocht voor de eerste keer haar Dance opvoeren. Erg goed gedaan, meiden! Beide mogen ze de volgende keer uitkomen in de novice klasse.

Zoals iedere thuiswedstrijd worden er bekers uitgereikt aan degene die de hoogste punten behaalde in een categorie. Deze wedstrijd mochten de volgende meiden de prijs in ontvangst nemen:

  • novice: Fleur (Strutting)
  • beginner: Danique (Dance)
  • intermediate: Iekje (2-Baton)
  • advance: Daphne (2-Baton)

Danique behaalde in verhouding de hoogste punten van deze vier categorieën en won hiermee de wisselbeker. Gefeliciteerd Danique !

En natuurlijk feliciteren we iedereen met de resultaten! Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie hulp op de wedstrijd. Het was een fijne start van een nieuw seizoen, een succesvolle en gezellige dag. We kijken vol vertrouwen uit naar het EK en naar onze volgende eigen wedstrijd welke begin september gehouden zal worden.

Geef als eerste een reactie

Surprise sluit NK succesvol af

Gepubliceerd op maandag 14 januari 2019

Ook de tweede dag van het Nederlands Kampioenschap Twirling is succesvol afgesloten door Surprise. Terwijl buiten de regen met bakken uit lucht viel, regende het binnen medailles. En een behoorlijk aantal daarvan waren voor meiden van Surprise !

Onze kampioenen! Van links naar rechts: Sabine, Lindsey, Demi, Kyenne, Elise, en Iris

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd NK. We zijn als vereniging super trots op alle optredens en uitslagen die ook zondag weer in de finales te zien waren.

NEDERLANDS KAMPIOEN is geworden Sabine Mouthaan met 2-Baton Senior !

Demi met 1-Baton Junior > 2e plaats 
Sabine met 1-Baton Senior > 2e plaats 
Demi & Sabine met Duo Senior > 2e plaats 
Iris met Strutting Preteen > 2e plaats 
Demi met Dancetwirl Junior > 2e plaats 
Sabine met Dancetwirl Senior > 2e plaats 
Elise met Strutting Preteen > 3e plaats 
Lindsey met Strutting Senior > 3e plaats 
Kyenne met Strutting Senior > 4e plaats
Dynisa met 1-Baton Junior Intermediate > 7e plaats 
Priscilla met 1-Baton Senior Intermediate > 9e plaats

Ook werd Sabine ALLROUND KAMPIOEN, een eervolle titel. Daarop zijn we dan ook super trots!

Dit houdt in dat zes meiden van Surprise met in totaal acht optredens zich hebben weten te plaatsen voor het Europees Kampioenschap in Italië. Twee van onze leden zijn als reserve toegevoegd aan de Nederlandse equipe op het EK. Het EK zal plaatsvinden in Lignano Sabbiadoro, vlakbij Venetië, van 17 tot en met 21 april (dus met de Paasdagen). 

Iedereen gefeliciteerd met de behaalde resultaten! Jullie mogen trots zijn !

Geef als eerste een reactie

Eerste dag NK 2018 al meteen succesvol

Gepubliceerd op zaterdag 12 januari 2019

De eerste dag van het Nederlands Kampioenschap zit er op. Op het Nederlands Kampioenschap Twirling strijden de beste twirlsters in verschillende rondes om de gouden plak. En de beste drie mogen Nederland vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap Twirling in Italiƫ, eind april 2019. Deze eerste dag was succesvol voor Surprise !

Het ensemble, met Elise, Iris en Tessa

Vandaag was, afhankelijk leeftijd en klasse, voor sommigen de tweede ronde. Anderen konden vandaag al meteen in de prijzen vallen. En dat is dan ook zeker gebeurd !

NEDERLANDS KAMPIOEN -- Ensemble Preteen Intermediate (Elise, Iris & Tessa) 

2e plek -- Dancetwirl -- Kyenne -- Senior Intermediate 
3e plek -- Strutting -- Priscilla -- Senior Intermediate 
3e plek -- Dancetwirl -- Dynisa -- Junior Intermediate 

Allemaal super goed gedaan! Jullie mogen trots op jezelf zijn!

Geef als eerste een reactie

Happy 2019 ! Gelukkig Nieuwjaar !

Gepubliceerd op dinsdag 1 januari 2019

Wij wensen iedereen een liefdevol, gezellig en sportief nieuwjaar toe!

Op naar weer veel mooie dingen!

Geef als eerste een reactie

Grote delegatie Surprise naar NK

Gepubliceerd op vrijdag 9 november 2018

Twirlteam Surprise heeft zich dit seizoen met maar liefst 44 optredens weten te plaatsen voor de selecties van het NK of direct voor de Nederlandse Kampioenschappen!

Trots op de meiden van deze vereniging!

Dat dit een zeer goed resultaat is, mag duidelijk zijn. Nog even hard door trainen, maar wat zijn wij nu al trots op jullie! 

Geef als eerste een reactieSabine Zondag, Pijnacker