- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Trainingen

Het hart van Twirlteam Surprise is haar enthousiaste trainersteam. Het trainersteam traint de teams op vrijdagavond, solisten kunnen op woensdag- en vrijdagavond bij ons terecht. Alle trainingen zijn in de DSVP sporthal in Pijnacker.

Onze trainsters

Twirlteam Surprise is een teamvereniging. De teamtrainingen worden elke vrijdag gehouden. Alle teamtrainingen worden verzorgd door onze trainsters Lindsey Groenendijk, Kyenne Groenendijk en Chelsey Provence. Lindsey is onze hoofdtrainster. 

Ook solisten kunnen bij ons terecht, tijdens de uren waarop de vereniging de zaal heeft afgehuurd. Solisten zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van een trainer. Op woensdag- en vrijdagavond is er gelegengeid tot solotraining. Solisten dragen bij in de kosten voor de zaal. 

Trainingstijden

De tabel hieronder toont de reguliere trainingsdagen en -tijden. Wijzigingen in de trainingstijden kunnen voorkomen, maar worden altijd tijdig aan de leden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en worden bovendien op de kalender getoond.

Vrijdag
17:00 – 17:30 Solisten                                        
17:30 – 18:30

Teams. Voor het trainingsschema, zie Ledenpagina

18:30 – 21:00 Solisten
Woensdag
18:00 – 19:30 Solisten                                        

Trainingslocatie

De trainingslokatie is in de regel de sporthal van DSVP aan de Sportlaan 4 in Pijnacker. Zie het onderstaande kaartje voor de preciese lokatie. Op de foto zie je de looproute naar de hal.

Wijzigingen in de trainingslocatie kunnen voorkomen, maar worden altijd tijdig aan de leden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en worden bovendien op de kalender getoond.

DSVP sporthal op Sportpark De Groene Wijdte
   
Luchtfoto van de DSVP sporthal en de looproute ernaar toeSabine Zondag, Pijnacker