Sportmarkt in Pijnacker

« Terug naar Kalender

woensdag

25

sep 2019

Sportmarkt in Pijnacker
 •   woensdag 25 september

 •   't Nest in Keijzershof
 •        Zilverreigerdreef 111, Pijnacker 
          Bekijk in Here WeGo Maps  • Bekijk in Google Maps
 •  
 • Woensdag 25 september wordt van 14 tot 17 uur de Sportmarkt gehouden. Op deze markt laten sportverenigingen jonge kinderen kennis maken met hun sport. Voor kinderen is dit de beste manier om te ontdekken welke sport ze leuk zouden vinden.

  Natuurlijk doet Twirlteam Surprise ook mee! We hopen dat we veel kinderen enthousiast kunnen maken voor onze sport, de twirlsport. Maar hiervoor hebben we wel jullie hulp nodig. We willen graag een aantal meiden een dans laten voordoen, waarna de kindjes die het leuk vinden een korte training van ons krijgen en de dans zelf leren. Aan het einde kunnen de kindjes misschien al een korte uitvoering van hun dans laten zien.

  Dus ben je vrij op woensdag 25 september en lijkt het je leuk om samen met Lindsey of Petra jonge kinderen enthousiast te maken voor jouw sport, meld je dan aan! Ook als je zelf nog niet zo lang op twirlen zit kun je je aanmelden: je kunt dan juist goed aan andere kinderen vertellen waarom twirling zo leuk is. En als je pas later kunt dan 14 uur of eerder weg moet dan 17 uur kun je je ook aanmelden, alle hulp is welkom!

  Meld je aan bij Lindsey of Marlies.

  De Sportmarkt wordt gehouden in 't Nest aan de Zilverreigerdreef 111 in Pijnacker. Dit is in de wijk Keijzershof. Het wordt georganiseerd door Team4Talent.

   

Twirlteam Surprise Logo
 
Vul hier niets in
Maximaal zes e-mails per jaar.Ackershof Pijnacker