- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden voor de twirlsport en wil je lid worden van onze gezellige vereniging? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je eerst eens langskomen? Of misschien mee trainen?

Ben je nog niet zeker of twirlen iets voor je is? Het leukste is dan natuurlijk om een keer te komen kijken tijdens een training. Tussen 11:00 en 13:00 uur is er altijd een trainster aanwezig die al je vragen kan beantwoorden en je kan uitleggen wat twirlen precies inhoudt. Bovendien kun je het twirlen dan meteen uitproberen onder begeleiding van een trainster of lid! Je zult zien, Twirlteam Surprise is een gezellig team met enthousiaste leden! Voor meer informatie kun je ons benaderen via het contactformulier.

Als je lid zou willen worden dan is het goed te weten dat Twirlteam Surprise twee soorten lidmaatschap kent: het volwaardig lidmaatschap en het zwevend lidmaatschap.

Het volwaardig lidmaatschap kost 17 euro per maand. Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan de trainingen en de wedstrijden, die de vereniging voor je regelt. En natuurlijk aan het jaarlijkse twirl uitje!

Als zwevend lid regel jezelf je trainingen en bepaal je zelf je wedstrijden. Verder kun je gewoon gebruik maken van de faciliteiten van de vereniging, zoals bijv. trainen in de sporthal. Je wedstrijden (die je zelf hebt bepaald) worden door het wedstrijdsecretariaat voor je geregeld. Het zwevend lidmaatschap kost 10 euro per maand.

Om lid te worden kun je het inschrijfformulier uitprinten, invullen en ondertekend bij ons inleveren, bijv. tijdens de training. Of vul het contactformulier in, het secretariaat neemt dan contact met je op.

Inschrijfformulier