- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden voor de twirlsport en wil je lid worden van onze gezellige vereniging? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je eerst ondervinden wat de sport inhoudt?

Het lidmaatschap van Twirlteam Surprise kost 17 euro per maand. Wij berekenen éénmalig 10 euro inschrijfgeld. Maar dan ben je lid! En met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan de trainingen en de wedstrijden. De wedstrijden regelt de vereniging voor je. Je ontvangt de nieuwsbrief en kunt inloggen op de Ledenpagina op onze website. En je wordt uitgenodigd voor onze gezellige evenementen en acties, zoals het jaarlijkse twirl uitje!

Probeer het! Je kunt altijd langskomen tijdens de training op vrijdagavond. Deze wordt in de regel gehouden in de DSVP-hal, Sportlaan 4 in Pijnacker. Tussen 19:00 en 20:00 uur is er altijd wel een trainster aanwezig die al je vragen kan beantwoorden en je kan uitleggen wat twirlen precies inhoudt. En met één van onze proefbatons kun je zelf al een beetje oefenen! Een enkele keer kan de trainingslocatie wijzigen, stuur dus altijd even een berichtje via het contactformulier om teleurstellingen te voorkomen.

Wil je eerst nog wat meer weten? Neem contact met ons op via het contactformulier en we beantwoorden al je vragen over twirling en onze vereniging.

Wil je jezelf of je kind inschrijven? Download het inschrijfformulier en stuur een scan of foto van het ingevulde en ondertekende formulier naar het secretariaat. Of lever het formulier in bij één van de bestuursleden of trainsters.

Inschrijfformulier

De meiden tijdens een wedstrijd in groepsformatie Leden voor de ingang van De Efteling

De meiden werken samen aan de Paasactie Danique op de vloer

Meer foto's..Ackershof Pijnacker