- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Lid worden?

Ben je enthousiast geworden voor de twirlsport en wil je lid worden van onze gezellige vereniging? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je eerst ondervinden wat de sport inhoudt?

Het lidmaatschap van Twirlteam Surprise kost 19 euro per maand. Wij berekenen éénmalig 10 euro inschrijfgeld. Maar dan ben je lid! En met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan de trainingen en de wedstrijden. De wedstrijden regelt de vereniging voor je. Je ontvangt de nieuwsbrief en kunt inloggen op de Ledenpagina op onze website. En je wordt uitgenodigd voor onze gezellige evenementen en acties, zoals het jaarlijkse twirl uitje!

Probeer het!

Je kunt altijd langskomen tijdens de training op vrijdagavond. Deze wordt in de regel gehouden in de DSVP-hal, Sportlaan 4 in Pijnacker. Tussen 18:00 en 20:00 uur is er altijd wel een trainster aanwezig die al je vragen kan beantwoorden en je kan uitleggen wat twirlen precies inhoudt. En met één van onze proefbatons kun je zelf al een beetje oefenen! Een enkele keer kan de trainingslocatie wijzigen, stuur dus altijd even een berichtje via het contactformulier om teleurstellingen te voorkomen.

Ja, ik wil lid worden van Surprise!

 

Of wil je eerst nog wat meer weten?

Neem ook dan contact met ons op via het contactformulier en we beantwoorden al je vragen over twirling en onze vereniging.

Wil je jezelf of je kind inschrijven?

Download het inschrijfformulier en vul het in. Onderteken de voor- én de achterkant ervan en stuur een scan of foto naar het secretariaat. Of lever het in bij één van de bestuursleden of trainsters tijdens de training op vrijdagavond.Sabine Zondag, Pijnacker