1988-2013 25 Jaar Twirlteam Surprise

Gepubliceerd op dinsdag 31 december 2013

Dit jaar stond in het teken van het 25-jarig bestaan van onze vereniging.

Het feest begon met de Surprisedag op 9 november toen de leden verrast werden met een heuse fotoshoot, een sieradenworkshop en als afsluiter een bezoek aan McDonalds.

Het feest werd afgesloten op zondag 22 december met onze jaarlijkse kerstdemonstratie.
Om half 3 waren alle leden binnen en was het wachten op Joke en Melanie. Onder luid LANG ZULLEN ZE LEVEN werden ze binnen gehaald, de taart aangesneden en gegeten (dankjewel Debby, Burny en Chelsey).

Ondertussen druppelden ook langzaam de toeschouwers binnen. Leuk om te zien dat er toch veel oud-leden gehoor hebben gegeven aan de uitnodiging.
Om kwart over 3 opende Joke de demonstratie en konden alle leden hun sprankelende optredens laten zien.

Als laatste voor de pauze was het largeteam aan de beurt. Voordat zij hun show lieten zien, bedankten ze Lindsey die vanwege de afwezigheid van Melanie dit team tijdens de Nederlandse Kampioenschappen de vloer op heeft geholpen en waar dit team verrassend als tweede is geëindigd.
Na de pauze begon de rest van het programma met een verrassing van Melanie: een show door alle leden, bedacht, uitgekozen en georganiseerd door Petra Hulzeboom. Hierna werden de cadeau's aan Joke en Melanie overhandigd: een gegraveerd tinnen bordje, bloemen en een bon.

Als laatste stond een demonstratie van TVL op het programma.

Als afsluiting hebben alle leden van Surprise nog een wervelende show met lichtbatons op kerstmuziek weggegeven. Wat een super gezicht toen het licht uitging en er een trein van lichtjes de vloer op kwam.

Na deze show en natuurlijk de herhaling ervan, werd de demonstratie afgesloten door Joke met de huldiging van Tamara die 15 jaar lid is, een bedankje voor de sponsors Evidam en Leon den Uijl Bouw en als verrassing voor de leden een foto in een lijstje van de fotoshoot en een gegraveerd spiegeltje.

Na afloop hebben de leden zich omgekleed in hun feestelijke kerstoutfit en zijn ze met de aanwezige oudleden op de foto gegaan.
Onder het genot van een gluhwijn, een warme chocomelk en lekker hapje is er nog door velen gezellig nagepraat.

Surprise bedankt alle vrijwilligers die op wat voor een manier dan ook hebben meegeholpen om van dit jaar een feestjaar te maken.

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje