6e Plaats In De Jacht Om Theelichtjes

Gepubliceerd op donderdag 25 april 2013

Woensdag 24 april waren onze jagers uitgenodigd in het hotel naast Ikea, waar het slot event plaatsvond van de theelichtjesjacht waar wij het afgelopen half jaar aan meegedaan hebben.

We werden welkom geheten door de organisatie van Ikea en de meiden kregen een keycord met een VIP-pas, waar ze allerlei lekkers mee konden bemachtigen. Verder kregen ze een certificaat op naam voor hun inzet en een rugzakje van de theelichtjesjacht 2013.

Alle 18 deelnemende scholen/verenigingen waren aanwezig.
Er hing een gezellige sfeer met muziek, leuk getoonde  foto’s van de deelnemers op jacht naar theelichtjes en de vrolijke panda’s van het WNF liepen rond.
De middag werd gezellig aan elkaar gekletst door een hele vrolijke man met een brandend theelichtje op zijn hoofd en er werd door de hele zaal nog even hard gezongen voor “onze” Chantal die deze dag jarig was.

We hoorden dat er meer dan 1 miljoen cupjes ingeleverd zijn met een totaal gewicht van 850 kg en met al die ingeleverde cupjes op rij een lengte was bereikt van 42 km 
Alle lof kregen we voor het inzamelen van zoveel aluminium en was het WNF zeer blij dat we ons zo ingezet hebben voor het recycleproject.

Na al deze leuke weetjes wilden we dan wel weten waar we stonden.
De 1e, 2e en 3e plaats werden gewonnen door 2 scholen en een korfbalvereniging met 20.011, 17.091 en 9.360 cupjes per jager. Wow wat een aantallen.
Wij kregen uiteindelijk te horen dat we een super 6e plaats hebben bereikt met 3.077 cupjes per jager. Wat een enorm goede prestatie, omdat we een kleine vereniging zijn en er maar een klein aantal actieve jagers waren.

We hebben een hele leuke en gezellige middag gehad, hotdogs en een groot ijs (dankzij Dynisa) gegeten en na een spannende middag met de panda op schoot richting huis gegaan.
We zijn super trots op wat we voor elkaar hebben gekregen!
Dank je wel lieve meiden. Op naar volgend jaar ?!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje