Actie PLUS Sabine Zondag gestart: Spaar voor Surprise!

Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2019

PLUS Sabine Zondag verdeelt 10.000 euro over lokale verenigingen. Vanaf vandaag krijgen klanten van de supermarkt voor iedere 10 euro die ze besteden een voucher. De voucher kan iedere klant zelf aan een vereniging toekennen. Ook Surprise doet mee. Dus doe je boodschappen bij PLUS Sabine Zondag en ken je vouchers toe aan Twirlteam Surprise! Daarmee steun je je favoriete club. Iedereen kan meedoen!

Sabine Zondag (uiterst rechts op de foto) poseert met alle deelnemende verenigingen nadat zij het startschot voor de actie heeft gegeven. Vooraan staan de meiden van Surprise!

Vandaag gaf Sabine Zondag zelf het startschot voor de actie. Om 10:00 verzamelden alle deelnemende verenigingen zich, en uiteraard was ook Surprise aanwezig. De meiden begonnen al meteen enthousiast vouchers van klanten te verzamelen en deze aan Surprise toe te kennen via de automaat die daarvoor bij de uitgang staat. Een 'voucher' is een kaartje met een code die de klant zelf daarna aan een vereniging toe kan kennen. Enkele ouders deden al boodschappen en ook deze vouchers gingen naar Surprise. Met als resultaat dat we direct bovenaan de lijst stonden! Of dat zo gaat blijven valt nog te bezien, want de actie loopt nog zes weken. Help ons onze goede positie te behouden en ons spaardoel te behalen. Doe je boodschappen bij de Plus Sabine Zondag en ken je vouchers toe aan Surprise! 

PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein in Pijnacker

Ons spaardoel zijn pakjes en ondersteuning voor de teams zodat zij meer kans maken om een plek op het Wereld Kampioenschap Twirlen te veroveren. Het WK wordt volgend jaar rond de Pasen in Eindhoven gehouden. Middels het hopelijk mooie bedrag dat we bij elkaar gaan sparen kunnen we ons nog beter voorbereiden en nog beter voor de dag komen met de teams. De actie loopt tot en met zaterdag 26 oktober.

Hartelijk dank voor uw steun! 

Sabine Zondag poseert met de Surprise meiden in de PLUS Supermarkt


De Surprise meiden kennen vouchers toe aan Surprise
Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker