Anjeractie van start via Whatsapp

Gepubliceerd op vrijdag 22 mei 2020

Vandaag start de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit keer komen we niet met de colletebus bij je langs maar sturen we je een appje via Whatsapp. Niet zo gezellig, maar wel zo veilig in deze tijd.

In verband met de anti-corona maatregelen ziet de Anjeractie er dit jaar anders uit dan normaal. Want waar we vroeger met de collectebus langs gingen, kan dat dit jaar door het corona-virus niet. In plaats daarvan sturen de leden van Surprise appjes, naar hun vrienden, familie, buren. De ontvanger van het appje kan via een betaallink een bedrag naar eigen keuze overmaken, via zijn of haar eigen bankapp. 

Ben jij de ontvanger van een collecte-appje en twijfel je aan de echtheid ervan? Bel dan gerust het contact van wie je het appje hebt ontvangen even op. Zij sturen alleen naar bekenden, een belletje ter controle kan geen kwaad. Dan kun je met een gerust hart doneren. Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert komt de opbrengst dit jaar geheel ten goede van de verenigingenJouw donatie is dit jaar dus extra welkom.

Alvast hartelijk dank voor je donatie!

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveld



Sabine Zondag, Pijnacker