Eigen wedstrijd Surprise: succesvol en gezellig

Gepubliceerd op zondag 10 maart 2019

Ook dit jaar organiseert Surprise zelf twee wedstrijden, de eerste daarvan op 10 maart. Het was de eerste keer dat de organisatie grotendeels in handen was van het nieuwe bestuur, dat komende dinsdag voorgedragen zal worden aan de leden tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Door de inspanningen van de vele vrijwilligers uit de vereniging werd deze wedstrijd een succes, zowel qua sportiviteit als qua organisatie.

Onze wedstrijd was om nog een reden speciaal: de NBTA had deze wedstrijd uitgekozen als verplichte wedstrijd voor de gehele Nederlandse equipe die deelneemt aan het Europees Kampioenschap. Het EK wordt gehouden in Italië, van 17 tot en met 21 april, en ook een aantal leden van Surprise zullen daar vertegenwoordigd zijn. Er was dus heel wat te zien en te beleven voor het publiek, dat de hele dag volop genoten heeft.

Surprise bracht deze keer drie nieuwe teams de vloer op! Het was spannend hoe de teams het zouden doen, na slechts zo’n korte intrain periode, maar wat hebben ze het goed gedaan! 

  • Juvenile Ensemble
  • Juvenile Danceteam
  • Preteen Twirlteam

Het Juvenile Ensemble was voor Myrthe haar aller-aller-eerste wedstrijd deelname! En Fabiënne nam voor het eerst deel aan het onderdeel Strutting. Demi mocht voor de eerste keer haar Dance opvoeren. Erg goed gedaan, meiden! Beide mogen ze de volgende keer uitkomen in de novice klasse.

Zoals iedere thuiswedstrijd worden er bekers uitgereikt aan degene die de hoogste punten behaalde in een categorie. Deze wedstrijd mochten de volgende meiden de prijs in ontvangst nemen:

  • novice: Fleur (Strutting)
  • beginner: Danique (Dance)
  • intermediate: Iekje (2-Baton)
  • advance: Daphne (2-Baton)

Danique behaalde in verhouding de hoogste punten van deze vier categorieën en won hiermee de wisselbeker. Gefeliciteerd Danique !

En natuurlijk feliciteren we iedereen met de resultaten! Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie hulp op de wedstrijd. Het was een fijne start van een nieuw seizoen, een succesvolle en gezellige dag. We kijken vol vertrouwen uit naar het EK en naar onze volgende eigen wedstrijd welke begin september gehouden zal worden.

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker