Eigen Wedstrijd Weer Een Feestje

Gepubliceerd op maandag 15 juni 2015

Zondag 7 juni onze tweede eigen wedstrijd. Het is altijd weer spannend of alles volgens plan verloopt. Vandaag was het weer een feestje.

Op 1 lid na deden alle leden mee aan de wedstrijd. Sommige solisten en teams voor het eerst met hun nieuwe routine en Quirine voor het eerst solo. Het danceteam senioren team kwam voor het eerst uit in een nieuwe samenstelling en met hun nieuwe James Bond routine. Het zag er geweldig uit!  Verder stond het junior twirlteam voor het eerst op de vloer wat een beetje spanning met zich meebracht. Meiden jullie hebben jullie er goed doorheen geslagen.

Iedereen toonde volledige inzet wat weer in mooie resultaten eindigde. Hoewel bij sommigen voor hun gevoel de punten wat tegenvielen, haalden toch sommige meiden hun plaatsingspunten aan het einde van de dag. Zelfs bij Nancy met 1-baton en bij Dynisa met dancetwirl klonk de promotietune door de zaal. Gefeliciteerd meiden en heel veel succes in de intermediate!

Bij twee teams werd aan het einde van de dag een feestje gevierd. Het peeweeteam behaalde met hun warming up routine plaatsingspunten in de beginnerscategorie, Het junior danceteam behaalden nu zelfs in de intermediate ook hun plaatsingspunten.

De wisselbeker voor de hoogst behaalde punten binnen onze eigen vereniging werd deze wedstrijd behaald door Dynisa.

Alle vrijwilligers die geholpen hebben , enorm bedankt voor jullie inzet!

Meiden, op allemaal zijn we super trots, train hard door, steun elkaar en geniet van het twirlen!!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje