Europese Medaille-Regen

Gepubliceerd op maandag 1 april 2013

Het weekend van 28, 29, 30 en 31 maart werden de Europese Kampioenschappen Twirl gehouden, dit jaar in Amsterdam. Na een fantastische opening op donderdag 28  maart waar Mandy, Tamara, Elise en Bianca aan meededen, begonnen vrijdag 29 maart de Europese Kampioenschappen. Demi beet de spits af op vrijdag met haar rhythmic twirl wat zij heel goed deed.

Zaterdag was het eerst de beurt aan Demi met haar 1-baton. Hierna moest het duo Lindsey en Larissa de vloer waar zij een mooie routine lieten zien. Vervolgens stond het duo Kyenne en Demi te stralen op de vloer. Na de duo was lindsey aan de beurt. In een mooie nieuwe outfit liet zij een super routine zien. Daarna moest Demi weer de vloer op. Ook zij liet een fantatische strutting zien.

Aan het eind van deze dag werd de top 8 bekend gemaakt in de onderdelen rhythmic twirl en 1-baton. Demi eindigde voor allebei de onderdelen in deze top, waardoor zij op zondag wederom de vloer op mocht.

Lindsey, Larissa en Arletta hebben met het danceteam van TVL ook hun mooie routine laten zien.

Zondag beet Demi als eerste de spits af in de categorie rhythmic twirl en 's-middags draaide ze nog een keer een fantastische 1-baton.

Ook Melanie heeft zondag, samen met het largeteam van de Rainbows, een fantastisch optreden neergezet.

Aan het eind van deze dag werden alle optreden beloond en kreeg Demi er met een bronzen medaille voor haar strutting, een zilveren medaille voor haar rhythmic twirl en een gouden medaille voor haar 1-baton.
Kyenne en Demi behaalden samen een zilveren medaille voor hun duo-optreden.
Lindsey en Larissa wisten beslag te leggen op een 4de plaats.
Lindey veroverde met haar strutting een mooie 10de plaats.
Melanie behaalden samen met de Rainbows een mooie 2de plaats en het Lindsey, Larissa en Arletta wisten met het danceteam van TVL een mooie 4de plaats te bemachtigen.

Kortom, we kijken terug op een heel mooi en succesvol weekend.

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveld