Fantastische Resultaten Nk 2014

Gepubliceerd op zaterdag 1 februari 2014

Tijdens het NK van 18 en 19 januari 2014 heeft Surprise met een aantal teams en solisten weer mooie prijzen in de wacht weten te slepen.

Op zaterdag was het eerst de beurt aan het Mexicoteam Zij hebben met hun vrolijke en verrassende routine een 2de plaats weten te bemachtigen.
Het SoYouThinkYouCanDance team heeft de jury weten te overtuigen hun een kunnen en werd daarmee beloond met een 4e plaats.

Op zondag kwam het twirlteam in actie. Zij behaalden in deze grote categorie een 16e plaats.
Het dansteam van TVL, waar Lindsey, Larissa en Arletta in meedoen, behaalde met hun Charly Chaplin routine een 3de plaats.

De diverse solisten moesten zowel zaterdag als zondag hun kunnen laten zien. De plaatsing van de voorronde in december, van zaterdag 18 januari en zondag 19 januari resulteerde voor de volgende solisten in deze uitslag.
Demi heeft met haar 1-baton en strutting een 1ste plaats veroverd, wat haar de titel Nederlands Kampioen opleverde. En met deze 2 onderdelen mag zij Surprise en Nederland vertegenwoordigen op het EK in België.
Ze heeft met haar dance een mooie 2de plaats weten te scoren en ook daarmee een ticket voor het EK.

Kyenne is samen met Demi met hun onderdeel duo-twirling in mooie nieuwe outfits op een mooie 2de plaats geëindigd. Deze plaats is goed voor een reserveplaats tijdens het EK.
Ook is Kyenne uitgekomen met het onderdeel strutting en hiermee op een 5de plaats geëindigd. Gezien de korte tijd dat ze dit onderdeel uitoefent, een bijzonder mooie prestatie.
Met haar danstwirl behaalde Kyenne een verrassende 3de plaats.

Mandy deed ook mee op het onderdeel strutting en is op een verdiende 6de plaats uitgekomen.

Lindsey deed mee met de onderdelen strutting en dancetwirl. Met haar strutting wist zij een knappe 7de plaats te behalen. Met haar dancetwirl behaalden zij een 12e plaats.

Arletta deed mee met Jennifer mee met het onderdeel duo-twirling. Zij behaalden samen de 1e plaats en de titel Nederlands Kampioen.
Arletta behaalde ook met het onderdeel strutting een mooie 7e plaats.

Larissa mocht tijdens dit NK haar 1-baton en dancetwirl laten zien. Met haar 1-baton behaalde zij een hele mooie 2e plaats en met haar dancetwirl eindigde zij op de 6e plaats.

Surprise feliciteert alle meiden met hun behaalden resultaten en kijkt met trots terug op 2 lange, maar fantastische dagen met een hoop mooie resultaten.

 

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje