Fantastische Resultaten Op Het Nk Twirl 2013

Gepubliceerd op maandag 14 januari 2013

Zaterdag en zondag 12 en 13 januari hebben Arletta, Demi, Elise, Kyenne, Larissa, Lindsey, Mandy en het twirlteam deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen.

Op zaterdag begon de dag heel vroeg voor Demi. Zij behaalde met haar 1-baton een hele mooie 2e plaats en mag daarmee naar de Europese Kampioenschappen eind maart in Amsterdam.

Daarna was het de beurt voor Kyenne en Demi met hun duo. Zij eindigde op de 1e plaats, waardoor ze zondag opnieuw het strijdperk moesten betreden.

Het duo van Lindsey en Larissa behaalden een 2e plaats. Ook zij moesten zondag opnieuw hun routine laten zien.

Na de duo’s waren de strutters aan de beurt. Mandy beet het spits af en wist een hele goede strutting neer te zetten en hiermee een mooie 3e plaats te behalen. Demi veroverde een 1e plaats, waardoor ze ook met haar strutting deel mag nemen aan het EK.  Arletta wist van haar 6e plaats op de voorronde heel knap nu een 3e plaats te maken.  Lindsey behaalde deze ronde  een 5de plaats. Deze meiden moesten zondag dan dus ook weer aan de bak.

Hierna was het twirlteam aan de beurt. Zij draaiden hun beste routine ooit en werden beloond met een hele mooie 2e plaats. Dit was een hele grote verrassing, want door deze 2e plaats mochten ook zij zondag wederom hun routine laten zien en meedraaien in de senior kampioensklasse!!

Vervolgens waren de rhythmic twirls aan de beurt. Mandy en Kyenne wisten een mooie 4e plaats te behalen. Demi legde beslag op de 1e plaats, waardoor zij zondag opnieuw haar routine moest laten zien. Lindsey, Arletta en Larissa eindigden helaas niet in de top 6. Lindsey was deze dag  6e en kwam hiermee uit op een uiteindelijke 7e plaats. Arletta  werd 9e en klom na 2 rondes in de totaallijst naar een 9e plaats en Larissa werd deze dag 11e en dit was ook haar plek in de totaallijst.
Al met al een mooie eerste dag van de Nederlandse Kampioenschappen.

Zondag was het eerst de beurt voor Kyenne en Demi. Zij behaalden wederom een 1e plaats en met dit resultaat mogen zij meedoen tijdens de Europese Kampioenschappen.
Daarna waren Lindsey en Larissa aan de beurt, Zij werden 1e en mogen met deze behaalde plaats ook naar de Europese Kampioenschappen.

Na de duo’s was het de beurt aan Elise. Zij behaalde met haar strutting een hele mooie 3e plaats, wat een hele mooie afsluiting is van haar twirlcarriëre.
Daarna moest Lindsey zich bewijzen en dat heeft zij op voortreffelijke wijze gedaan. Zij wist een 3e plaats terug te veroveren en ook zij mag Surprise vertegenwoordigen tijdens de Europese Kampioenschappen. Arletta behaalden een mooie 4e plaats en is daarmee reserve voor de Europese Kampioenschappen.

Vervolgens was het twirlteam aan de beurt. Zij draaiden wederom een goede routine wat eindigde in een mooie 3e plaats.
Daarna was het nog 1x de beurt aan Demi met haar rhytmic twirl. Hiermee behaalde zij wederom de 1e plaats en mag ook met dit onderdeel deelnemen aan de Europese Kampioenschappen.

Er is tijdens deze Nederlanse Kampioenschappen een prijs ter beschikking gesteld voor aanstormend talent en deze prijs is gewonnen door Demi.

Al met al zijn we zeer trots op de prestaties van al onze leden en feliciteren iedereen met de behaalde resultaten. Wij wensen de deelnemers aan het EK 2013 in Amsterdam veel succes met de voorbereidingen.

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveld



Sabine Zondag, Pijnacker