Gezellige eerste Club Barbeque

Gepubliceerd op maandag 2 september 2019

Het weer viel alles mee, afgelopen zondagmiddag, toen Twirlteam Surprise haar eerste club barbeque organiseerde. Dankzij de leden, die dit bij elkaar collecteerden, maar ook dankzij sponsor Albert Heijn Ackershof en dankzij DSVP, werd dit een gezellige middag om niet te vergeten!

Leden, ouders van leden, de trainsters en het bestuur maakten er samen een gezellige boel van. De kinderen vermaakten zich opperbest op het springkussen, dat speciaal voor de gelegenheid was ingehuurd. En de ouders vonden elkaar rond de barbeque en in het zonnetje. Het was voor iedereen goed om elkaar in een andere context te leren kennen. 

Halverwege de middag zette Marlies, de voorzitter van Surprise, Tanja in het zonnetje met een bloemetje. Tanja zet zich al jaren intensief in voor de vereniging, en verzorgt alle team inschrijvingen maar ook die van de solisten, maakt pakjes en verleent nog veel meer diensten. Veel mensen weten niet wat zij allemaal achter de schermen doet, terwijl iedereen er wel de vruchten van plukt. Tanja, heel erg bedankt voor je hulp! En we hopen natuurlijk dat je de club nog lang zal blijven ondersteunen. 

Deze barbeque zou niet mogelijk geweest zijn zonder de leden, zwevende leden en ouders, die het bij elkaar collecteerden tijdens de Anjeractie. Albert Heijn Ackershof uit Pijnacker doneerde knabbels, sausjes en frisdrank en DSVP stelde belangeloos haar terrein ter beschikking. Dankzij al deze sponsors had dit evenement niet op deze wijze plaats kunnen vinden. Allemaal hartelijk dank! En hopelijk kunnen volgend jaar weer een leuke, gezellige club barbeque organiseren.

 

Tanja (rechts op de foto) wordt in het zonnetje gezet door voorzitster Marlies

 


Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker