Grote plus voor Surprise, dankzij PLUS Sabine Zondag!

Gepubliceerd op vrijdag 8 november 2019

In september en oktober liep er een bijzondere spaaractie bij de PLUS. Tijdens deze actie konden klanten vouchers toekennen aan verenigingen, en zo voor die verenigingen een bedrag bij elkaar sparen. De PLUS had op die manier 10.000 euro te verdelen onder de lokale verenigingen. Een groot bedrag! Dertig verenigingen deden mee, en natuurlijk ook Twirlteam Surprise. Vanavond werd de uitslag bekendgemaakt.

Sabine Zondag poseert met Demi en Chantal én de door haar uitgereikte cheque!

Sabine Zondag maakte zelf de uitslag bekend in Grand Café de Drie Heeren in Pijnacker. Van bijna alle deelnemende verenigingen waren vertegenwoordigers aanwezig, en zo ook van Surprise. Sabine hield de spanning er goed in en noemde van alle verenigingen het bedrag dat zij bij elkaar gespaard hadden, te beginnen bij de vereniging die als dertigste was ge-eindigd. 

Twirlteam Surprise bleek het goed te hebben gedaan: wij eindigden op een fraaie zestiende plaats! Voor een relatief kleine vereniging hebben wij dus met z'n allen veel bij elkaar weten te sparen. Veel verenigingen die minder gespaard hebben dan wij, zijn groter dan wij in ledenaantal, soms veel groter. De cheque ter waarde van 263,44 euro werd namens Surprise in ontvangst genomen door Demi en Chantal.

Maar dat dit echt een heel erg mooi resultaat was bleek nog maar eens toen Sabine Zondag aan de tweede ronde van de cheques uitreiking toekwam. Want er waren ook nog drie extra cheques te verdelen die zouden worden uitgereikt aan de drie verenigingen die per lid het meeste hadden gespaard. En natuurlijk hoopten wij dat wij daar bij zaten... Maar wat bleek: Twirlteam Surprise heeft het meeste per lid weten te sparen en werd daarom door Sabine Zondag beloond met een extra cheque ter waarde van 750 euro

Een pluim voor iedereen die mee heeft geholpen om dit mooie resultaat te bereiken! Met deze twee bedragen kunnen we mooie dingen voor de club doen of aanschaffen.

Alle spaarders: heel hartelijk bedankt! En natuurlijk heel veel warme bedankjes naar de PLUS Sabine Zondag, die met dit mooie initiatief de lokale verenigingen een broodnodige financiele meevaller bezorgt.

Wij doen voortaan onze boodschappen bij PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein in Pijnacker !

Demi en Chantal met de eerste prijs: 750 euro!

 

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker