Mega Outdoor Speelparadijs

Gepubliceerd op woensdag 24 juli 2013

Zaterdag 19 juli hebben we met het bijna complete largeteam (helaas konden Iris en Elise niet mee) het twirlseizoen afgesloten.

We zijn na de training richting Bergschenhoek gereden waar een Mega Outdoor Speelparadijs is gevestigd. Na aankomst was het melden, code op de hand en richting de springkussens. Helaas was dit niet zo uitgebreid als we verwacht hadden en de plaatjes laten zien.

Maar niet getreurd, na een praatje met de jongen achter de receptie mochten we gebruik  maken van de Fun Tubing. Na de helm op, een klein beetje uitleg, was het met de tubeband naar boven. Dat was een heel eindje lopen. Gelukkig was er een soort van treklift. Je pakt de hendel vast en loopt  mee naar boven. Ook dit was een kunst op zich. Maar eenmaal boven …. was de weg naar beneden snel en lang. Gelukkig is er niemand uit de band gestuiterd al scheelde het bij sommigen niet veel.

Daarna was het tijd voor wat te drinken en toch nog maar op de springkussens voordat we aan de Mega Splash konden beginnen. Hier is niemand droog gebleven. Wat een belevenis op zich.

Nadat iedereen zich afgedroogd en aangekleed had, was het tijd voor patatjes en wat drinken.
Na een geslaagde middag gaan we nu van een welverdiende vakantie genieten.

PRETTIGE VAKANTIE!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje