Nk 2015 Succesvol Voor Twirlteam Surprise

Gepubliceerd op donderdag 29 januari 2015

10 enĀ 11 januari was het de beurt aan het senioren danceteam en twirlteam en aan een aantal solisten om te laten zien wat ze in hun mars hebben.

Op zaterdag begonnen we aan de tweede ronde in de kampioensklasse. Als eerste was het de beurt aan Lindsey om met haar super x strut de vloer op te gaan, gelijk gevolgd door Arletta, Kyenne en Mandy die eveneens hun super x strut routine toonde. Alle vier deden ze het geweldig!!

Hierna was het de beurt aan het twirlteam wat in een combi van Surprise /TVL op de vloer stond. Na nog op het laatst aanpassingen te hebben gedaan, door de blessure van Amber, gingen ze toch vol goede moed de vloer op. Ze waren zeer gedreven en zette zich echt neer als een team. Goed gedaan meiden!

Al ver in de middag mochten Lindsey, Kyenne, Elise en Mandy nog de vloer op met hun dancetwirl. Stuk voor stuk deden ze het geweldig en hebben ze genoten van hun moment. Elise straalde, voor haar was het de eerste keer dat ze solistisch op het NK stond goed gedaan!

In de avond was dan ook pas de prijsuitreiking. Met strut zaten Lindsey, Mandy en Kyenne in de top 6 dus op naar zondag. Arletta wist deze dag nog een plekje te stijgen en eindigde op een 8e plaats. Met dancetwirl behaalde Elise een hele mooie 10e plaats, Mandy een 12e plaats, Kyenne een 9e plaats en Lindsey een 14e plaats. Het Twirlteam behaalde een geweldige 3e plaats. Wees trots meiden een mooie afsluiting!

Zondag was het tijd om de top 6, de 3e ronde vd kampioensklasse, van iedere categorie te bekijken. Voor onze vereniging was alleen de super x strut van belang. Lindsey toonde in de senioren haar routine nogmaals geweldig en in de preteen gaven Mandy en Kyenne zich nog eens helemaal. Top meiden!

Ook het duo van Arletta en Jennifer kwamen nog uit met hun duo in de senior intermediate. Zij presteerden het om Nederlands Kampioen te worden in deze klasse. Geweldig.

Laat in de middag mocht dan als laatste het senioren danceteam, in de combi Surpirse / TVL zich op de vloer tonen. Deze meiden overtroffen zichzelf, wat ging het goed!! Wat vochten jullie voor je plek en wat hebben wij genoten!! TOP

De spannende uitslag aan het einde van dit zware weekend bracht geweldig resultaten. Mandy eindigde met haar strutting op een 6e plaats. Lindsey behaalde een 4e plaats, waarmee ze een reserve plaats heeft voor het WK in Italië. Kyenne wist zich op het podium te plaatsen met een 3e plaats en mag gaan deelnemen aan het WK in Italië.
Het danceteam mocht met nog twee teams naar voren komen en na nog een paar spannende minuten behaalden ze een super 2e plek! Geweldig meiden!

Isabel, Daniëlle, Yvonne, Jennifer, Amber, Aurelia, Lindsey, Arletta , Monique en Melanie dank je wel dat jullie voor deze mooie afsluiting van de teams hebben gezorgd. Jullie hebben de gezellige tijd om weten te zetten naar een mooie beloning van goede plekken op dit NK. Dank je wel!!

Geweldig weekend meiden, we zijn enorm trots op jullie allemaal!!

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker