Nk Runner-Up Zeer Succesvol!

Gepubliceerd op vrijdag 19 december 2014

13 en 14 december waren spannende dagen voor teams, solisten en duo.

Zaterdags was het de beurt aan het preteen danceteam, het preteen largeteam van Surprise. Verder aan het senioren twirlteam en senioren largeteam van de combi Surprise/TVL.

Het senioren twirlteam waren de eerste die hun routine neer mochten zetten. Wat onzeker maar met goede inzet lieten ze zien wat ze in hun mars hebben. 

Het preteen team en 'de cowboys' mochten als tweede de vloer op. Wat een geweldige show met veel enthousiasme! De drops maakte het dat de meiden na hun optreden er wat onzeker over waren.

Als derde kwamen onze Roodkapjes de vloer op. Wat deden ze allemaal geweldig hun best en wat straalde het plezier ervan af!

Hierna het largeteam van de senioren. Deze overtroffen zichzelf. Alles strak, goed, een  geweldige presentatie. Het piratenthema stond er!

Uiteindelijk was de prijsuitreiking. Het twirlteam scoorde een 9e plek, Roodkapje een mooie 4e plek en zowel het preteen danceteam als het senioren largeteam pakte de titel Nederlands Kampioen.

Geweldig meiden, we zijn op jullie allemaal super trots!

Zondags was het de beurt aan solisten, Mandy en Dilana met 1-baton, Dione en Dilana met 2-baton, Chelsey & Pamela met duo en Chelsey met dancetwirl.

Mandy draaide een hele goede 1-baton en Dilana zette, ondanks wat drops, goed door. Met 2-baton zette Dilana en Dione een mooie routine neer. Met duo hadden de meiden alles onder controle en Chelsey verraste ons allemaal met haar dance.
Laat in de middag was de prijsuitreiking. Mandy behaalde met haar 1-baton een 5e plaats en Dilana een 10e. Met 2-baton behaalde Dilana een 4e en Dione een 9e plaats. Chelsey scoorde met haar dance een 4e plaats en het duo wist Nedelands Kampioen te worden !!

Geweldige prestatie van al deze toppers. Super trots!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje