Op Wedstrijd In 's-Gravenzande Goede Prestaties

Gepubliceerd op maandag 17 juni 2013

Afgelopen zaterdag 15 juni waren alle Surprise meiden op de wedstrijd in 's-Gravenzande. We hebben dan ook genoten van de vele mooie optredens met goede punten, plaatsingspunten voor het NK en zelfs een promotie.

De Surprise solisten

Vandaag gingen er weer een aantal meiden voor het eerst op. Larissa had de eerste nieuwe aftrap met haar 1-baton, gevolgd door Dilana met 2-baton. Daarna Tamara met haar strutting, Elise met haar danstwirl en Danique met haar kidstwirl. Allen deden dit eerste optreden geweldig!

Mandy wist weer een geweldig goede strutting neer te zetten en die werd nu dan ook eindelijk beloond met een PROMOTIE! Mandy, gefeliciteerd en veel plezier in de intermediate.

Het dansteam van de senioren genoten zichtbaar op de vloer en hadden een mooie score van 78 1. Geweldig, het wordt steeds leuker. Het preteen dansteam mocht voor de eerste keer uitkomen in de intermediate en wisten dit dan ook waar te maken met 73 4 punten wat gelijk weer een plaatsing voor het NK opleverde. Heel erg knap. Het twirlteam weet waar ze hard aan moeten werken en daarvan verwachten we dan ook na de vakantie weer mooie punten.

Het largeteam is altijd een feestje om naar te kijken. Met veel plezier en enthousiasme zetten ze altijd de routine neer en de punten van 67 7 zijn dan ook dik verdiend. Isis, het was helaas jouw laatste optreden. Dank je wel voor de leuke tijd bij Twirlteam Surprise en succes met softballen.

Meiden dank je wel voor jullie inzet! Het was weer heel erg gezellig.

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje