Promotie Mexicoteam

Gepubliceerd op zondag 26 mei 2013

Afgelopen zaterdag 25 mei hebben we meegedaan aan de wedstrijd in Hardinxveld-Giessendam. Alle teams en bijna alle solisten hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd, waardoor het op de tribune weer een gezellige drukte was.

Deze wedstrijd had 2 bijzonderheden. Vanwege een blessure zou het dansteam de vloer niet op kunnen. Maar de redding was heel dichtbij .... Ghislaine bood spontaan aan om met het dansteam mee te doen. Wat een geweldige prestatie heeft dat team neergezet. Ik denk dat ik namens alle meiden spreek ... Ghies bedankt!!

Het Mexicoteam zou deze wedstrijd (ondanks dat Melanie er niet bij kon zijn) voor het eerst hun routine laten zien. Aangezien drie weken geleden de beslissing is genomen tijdens deze wedstrijd voor het eerst op te gaan, was er nog wel wat werk aan de winkel. We hadden wel nagedacht over de pakken, maar het moest nog wel uitgevoerd worden.Petje af .... het team zag er in hun Mexico-outfit super uit.

Toen de meiden éénmaal omgekleed waren, brak de spanning aan. Dankzij het intrainen van Ghislaine en Petra waren de meiden er klaar voor. Ze draaiden een super goede routine en waren uitgelaten toen ze de vloer weer afkwamen. Zo ook de supporters. Dat de muziek en routine in goede aarde vielen, was te zien aan de uitkomst tijdens de prijsuitreiking.

 

PROMOTIE!!!!!!

Helaas staat Chantal niet op deze foto.

Meiden, SUPER gedaan ... gefeliciteerd en Melanie ..... zonder jou hadden ze dit niet kunnen presteren!!!!

Verder willen we onze sponsor van het mexicoteam 'Evidam' heel erg bedanken voor de super leuke outfits van het team!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje