Runner Up Nk 12 En 13 December Almere

Gepubliceerd op vrijdag 18 december 2015

Zaterdag was de aftrap van het runner up NK voor de teams. Om 8.00 uur was het junior twirlteam aanwezig om nog even fanatiek op de wedstrijdvloer in te trainen.

Zij mochten dan ook als eerste van Surprise de vloer op. Het ging super, weinig drops en veel enthousiasme. Het peewee danceteam mocht als tweede hun goed geoefende routine laten zien. Met een grote glimlach op hun gezicht stonden ze op de vloer en ze  hebben het goed gedaan. Als laatste van Surprise mocht het senioren danceteam. Met zijn allen gingen ze voor een goed resultaat en dat lukte. De routine liep geweldig en zag er mooi uit.

Zondag was het de beurt aan de runner up meiden. 1-baton en dancetwirl voor degenen die zich door de voorrondes hebben weten te slaan en aan de 2-baton meiden die zich direct hadden geplaatst voor dit NK.
Dilana startte met 1-baton in junior en Dynisa volgde in de preteen. Met een geweldig goede inzet gingen de meiden er tegenaan.
Het tweede onderdeel voor Surprise waren de 2-baton meiden. Dione in de preteen, Dilana in de junior en Chelsey in de senior. Alle drie hebben het optimale uit hun routine gehaald en konden tevreden zijn.
Als laatste onderdeel mochten Dynisa en Chelsey de jury gaan overtuigen met hun dancetwirl. Beide meiden hebben het geweldig gedaan en een goede dancetwirl laten zien.
Iedereen heeft laten zien wat ze kunnen en erg goed gepresteerd.
We zijn dan ook enorm trots op al onze leden!!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje