Surprise annuleert alle trainingen tot 19 november

Gepubliceerd op woensdag 4 november 2020

Gisteravond heeft het kabinet een tijdelijke verzwaring van de anti-corona maatregelen aangekondigd. Deze tijdelijke verzwaring duurt twee weken. Het kabinet wil hiermee het aantal reisbewegingen en ontmoetingen tussen mensen zoveel mogelijk beperken om daarmee het virus sneller terug te dringen. Daarom heeft dit tijdelijke extra pakket aan maatregelen ook gevolgen voor de twirl-lessen van Surprise.

Na overleg met zowel de trainsters als de GGD heeft het bestuur van Surprise besloten om, vanaf 4 en tot en met 18 november, geen twirl-lessen te organiseren. We moesten dit besluiten omdat groepstrainingen binnen verboden zijn, ook voor jeugd en jongeren tot 18 jaar.

Dat betekent, geen trainingen tot en met 18 november, niet voor solisten en niet voor teams. De eerstvolgende training is op vrijdag 20 november. 

We betreuren dat we dit besluit moesten nemen. Maar zoals gezegd, we kunnen op dit moment niet anders. We spreken de hoop uit dat de verzwaarde maatregelen effect gaan hebben en dat we inderdaad op 20 november weer verder kunnen gaan met alle lessen.

In de tussentijd bereiden we ons voor op de tijd na 20 november. We beraden ons op een solistisch trainingsrooster zodat, zelfs bij eventuele voortzetting van de verzwaarde maatregelen ná 20 november, we vanaf die datum in ieder geval één op één lessen kunnen aanbieden aan de leden die daar prijs op stellen.

We wensen iedereen veel gezondheid toe!

Het bestuur van Twirlteam Surprise

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker