Surprise laat zich gelden op het NK Twirling Runner-Up

Gepubliceerd op maandag 16 december 2019

Afgelopen weekend was Twirlteam Surprise aanwezig tijdens het Nederlands Kampioenschap Twirling Runner-Up. Hoewel het buiten nat en herfstig was, was in de Topsporthal in Almere de sfeer goed. En wat een resultaten hebben we geboekt!

Op zaterdag was het eerst de beurt aan de teams. Het Twirlteam behaalde met hun top optreden een tweede plaats en het Danceteam van Surprise mag zich zelfs NEDERLANDS KAMPIOEN noemen!

Zondag werd de vloer overgenomen door de duo's en de solisten. En wat een mooie resultaten behaalden we hier:

Het duo Elise & Tessa en het duo Danique & Tessa werden Nederlands Kampioen!

Verder behaalden Ashley en Danique de zilveren plak met 1-baton. En Fleur wist een zilveren plak te scoren met haar strutting.

Danique viel nog meer in de prijzen. Met haar 2-baton behaalde ze een mooie derde plaats, en het zelfde gold nog een keer voor haar dance. En ook Fleur viel nogmaals in de prijzen met haar Dance!

De overige scores zagen er als volgt uit:

Rianne werd vierde met haar 1-baton. Chantal behaalde een zesde en Tessa een zevende plaats met 1-baton. Ashley wist een vierde plaats te veroveren met haar dance en Tessa een zevende plaats.

Als klap op de vuurpijl werd door twirling.com de ereprijs 'Best performance of the day' toegekend aan Fleur: zeer goed gedaan Fleur!

Ondanks alles geleverde prestaties was er tussen de bedrijven door ook tijd voor het traditionele 'appeltaart' moment én... lol. Heel veel lol!

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker