Twirlteam-Surprise Luistert Intocht Sint Op

Gepubliceerd op zaterdag 24 november 2012

Vandaag kwam Sint Nicolaas aan in Pijnacker. Op het station 'Pijnacker Centrum' van Randstadrail werden hij en zijn Pieten opgewacht door vele enthousiaste kinderen én door Twirlteam Surprise! Speciaal ter gelegenheid van de intocht gaven de meiden van Surprise een spetterend en speciaal gearrangeerd optreden ten beste.

Na het optreden van Surprise vertrok de stoet richting Raadhuisplein. Sinterklaas werd hierbij vergezeld door een fanfare en natuurlijk Twirlteam Surprise, welke onder leiding stond van Mandy. De pieten waren zoals verwacht weer erg enthousiast, zeker toen het twirlteam op enkele straathoeken een extra showtje gaf! Enkele pieten waagden zich zelfs aan het twirlen, en ontdekten daarbij dat het twirlen toch niet zo makkelijk is, ook niet voor een piet! 

Bekijk de foto's voor een impressie van de intocht !

Bekijk ook de filmpjes van de intocht:

Twirlteam-Surprise is een gezellige en ambiteuse vereniging. We doen vele activiteiten, waaronder dus deelname aan de intocht van Sinterklaas. Wil je weten of twirlen misschien iets voor jou is? Kom dan een keertje langs op de training. Er is altijd wel iemand die al je vragen kan beantwoorden, en je kunt meteen zelf het twirlen proberen!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje