Wedstrijd in De Viergang in Pijnacker

Gepubliceerd op dinsdag 5 oktober 2021

Eindelijk! Na anderhalf jaar anderhalve meter afstand houden en géén wedstrijden organiseren of bezoeken, kan het weer! Twirlteam Surprise organiseert komende zondag 10 oktober weer een eigen wedstrijd.

In overeenstemming met de NBTA regels en RIVM richtlijnen van de overheid, wordt het wel een wedstrijd "nieuwe stijl". Zo is de wedstrijd opgesplitst in een ochtend- en een middagdeel, en vindt er geen prijsuitreiking plaats. De wedstrijd zal dan ook anders worden ervaren dan de wedstrijden van weleer, maar gelukkig is er in ieder geval weer iets meer mogelijk en kunnen we deze wedstrijd weer organiseren. Voor de sport, voor de twirlsters in Nederland, voor onze eigen leden. 

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, dus opa's en oma's, neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes, vakantievrienden, collega's en zelfs de overbuurvrouw zijn allemaal welkom om te komen kijken en onze geweldige sport weer eens live te zien. De entreeprijzen houden we ongewijzigd: het kost 5 euro om binnen te komen, daarmee kun je ofwel het ochtend- of het middagprogramma bezoeken. Voor senioren is de entree 3 euro en kinderen tot 3 jaar zijn gratis. 

Hopelijk tot komende zondag 10 oktober in De Viergang in Pijnacker!

Het adres is Sportlaan 1b in Pijnacker. Route naar en parkeren bij De Viergang

Geef als eerste een reactie
In onze privacyverklaring kun je lezen hoe we je persoonsgegevens verwerken.

Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: <b>deze tekst is vet!</b>
CAPTCHA Image
Niet duidelijk? Genereer een ander plaatje

Neem de in het plaatje afgebeelde tekens over in het tekstveldSabine Zondag, Pijnacker