Wedstrijd Nieuwkoop En Oude Tonge Groot Succes!

Gepubliceerd op zondag 14 april 2013

Met de hele vereniging waren we aanwezig op de wedstrijd in Nieuwkoop. Alle solisten en teams die we hebben, gingen vandaag de vloer op.

De, voor ons nieuwe wedstrijd, verliep snel en iedereen deed weer zijn uiterste best.
Van de teams mocht het twirlteam als eerste optreden. Ze moesten op het laatst nog wat aanpassingen doen, omdat Tamara helaas ziek was geworden. Toch gingen ze de vloer op en probeerde het beste ervan te maken. Ondanks dat het team niet zoals voorbereid de vloer op ging, wisten ze toch een 1e plaats te behalen met 74 3 punten. Hiermee verdienen ze gelijk een plaats in de strijd om het NK.
Het dansteam van Peter Pan wisten er weer een feestje van te maken en genoten met z'n allen van de goedlopende show. Ze wisten een 1e plaats te halen met 67 1 punten.
Het dansteam van de senioren zat met het probleem dat ze door het gemis van Tamara de vloer niet op konden. Melanie bedacht zich geen moment en deed mee met het team. Ze wisten het met z'n zessen te schoppen naar een 1e plaats met 72 8 punten. Een leuke spontane actie met een goed einde.

Als laatste mocht het largeteam zich gaan bewijzen. Dit team komt altijd al stralend de vloer op en weet dit tot aan het einde vol te houden. Meiden wat hebben jullie het goed gedaan ! De beloning na afloop was een 1e plaats met 67 punten. Super punten om te plaatsen voor het NK.
De solisten brachten het er vandaag ook geweldig vanaf.
Er zijn mooie punten gehaald die bij sommige alweer de plaatsing voor het NK opleverden.
Voor Chelsey met haar 1 baton zelfs PROMOTIE !! Goed gedaan 
Geweldig ook om te zien hoe onze peewee’s, Iris, Tessa en Danique, op hun 1e/2e wedstrijd al zo goed hun dans doen. Knap hoor !!

Wil je al de uitslagen op een rijtje zien, kijk dan op onder de knop uitslagen.

Wedstrijd Oude Tonge, Promotie voor Tamara!

23 maart weer eens voor het eerst met z'n allen naar een wedstrijd, gezellig!
Er moest, na een lange tijd geen wedstrijden, nog even goed ingekomen worden en zo verliepen de optredens bij velen niet zoals ze het kunnen.
Onze peewee´s Iris en Danique mochten vandaag voor de allereerste keer hun solo laten zien. Het was allemaal heel spannend, maar de meiden hebben het geweldig gedaan!
Tamara wist haar danstwirl zo overtuigend neer te zetten dat ze hiemee werd beloond met een 1e plaats met 70 6 punten en dus PROMOTIE! Gefeliciteerd en succes in de intermediate.
Het dansteam van de preteens en de senioren wisten toch hun plaatsingspunten binnen te halen waar  we heel blij mee zijn. Meiden ga zo door, op naar de volgende wedstrijd 
Om al de uitslagen te bekijken, kijk je onder de knop uitslagen.

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje