Zeer Geslaagd Nk Weekend

Gepubliceerd op vrijdag 29 januari 2016

In het weekend van 9 en 10 januari werd er in Almere weer gestreden op het NK twirl voor de beste resultaten.

Zaterdag was de eerste beurt voor de 1-batonners. Lindsey D draaide een geweldige 2e ronde. Daarna de beurt aan Mandy die zich volledig inzette in haar 2e ronde. Direct na Mandy mocht Chantal V de vloer op en ook haar 2e ronde zat er na een goede inzet op.
Na 27 nummers rust en intrainen mocht Chantal V de vloer op met haar 2-baton. Vol overtuiging zette ze haar routine neer.
Na 1,5 uur geen Surprise meiden mochten Mandy en Lindsey G aan hun 2e ronde strutting beginnen. Beiden (in een nieuwe outfit) straalden van de vloer en gaven alles wat ze in hun mars hadden.
Het volgende uur was het intraintijd van het enige Surpriseteam van de dag. Het Danceteam C mocht met hun 'cowboy' routine de vloer op. In de zware junior kampioensklasse draaiden ze mee op hun niveau en het resulteerde in een mooie 4e plaats.
Lindsey G startte na de teams als eerste met de 2e ronde van de dancetwirls en Lindsey D draaide haar dans super in de 2e ronde
Hierna was het de beurt aan onze jongste 2 die zich hadden weten te plaatsen met hun dance in de zware juvenile kampioensklasse. Elise en Tessa deden hun uiterste best en lieten ons allemaal enorm trots op ze zijn.
We gingen verder met Kyenne en Priscilla in de junior klasse en Mandy in de preteenklasse.
Met hun volledige inzet probeerden ze de jury te overtuigen.
Aan het einde van de dag kregen de kampioensklasse, als ze in de top 6 zaten, hun plek te horen voor de andere dag.

Zondag weer op tijd in de sporthal. De start van 1-baton junior intermediate was voor Priscilla. Ze zette haar routine geweldig neer. Lindsey D mocht zich als tweede helemaal geven in haar 3e ronde van de senioren en dat lukte. Chantal V als enige vandaag, stortte zich op haar 2-baton in de preteen, die ze goed liet zien.


Hierna was het de beurt aan de duo's. In de senior intermediate twee duo's voor Surprise: Priscilla & Rebecca en Lindsey & Kyenne. Hun goede inzet moest de jury overtuigen.

Toen was het de tijd aan de strutters. Mandy (preteen) en Lindsey (senior) mochten beide hun 3e ronde draaien in de kampioensklasse. Dit ging geweldig. Kyenne deed het in de junior intermediate optimaal en Rebecca ging er in de senior intermediate hard tegenaan.
Als laatste van de dag ging Lindsey D de vloer op in de senioren met haar geweldige dancetwirl en draaide een geweldige derde ronde

Alle uitslagen staan op https://www.nbta.nl/ned-kamp/uitslagen-nk-twirl
Alle meiden hebben een geweldige prestatie neergezet dit weekend en we zijn dan ook enorm trots op allemaal!! GOED GEDAAN MEIDEN!!

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje