Zeer Geslaagde Wedstrijd In Klundert

Gepubliceerd op donderdag 26 september 2013

Zondag 22 september was het de eerste wedstrijd na de vakantie waar Surprise aan deelnam. Alle solisten en teams deden mee.

juf Melanie met onze peewee's Danique, Iris, Elise en Tessa

Er waren maar liefst 7 nieuwe routines: Kyenne ging voor het eerst op met strutting, het duo Pamela en Chelsey lieten voor het eerst hun duo-routine zien, Mandy, Kyenne, Rianne, Demi en Larissa hebben vandaag hun nieuwe dansroutine laten zien. Alle routines werden uitgevoerd in fraaie nieuwe outfits.
Het Mexicoteam ging vandaag voor het eerst op in de categorie juvenile intermediate.

Om half 10 begon de wedstrijd en doordat het verplichte gedeelte werd afgewisseld met dansroutines was een koffietijdmomentje moeilijk te vinden omdat er steeds wel iemand van de vereniging op de vloer te vinden was.

Deze eerste wedstrijd na de vakantie is een groot succes geworden voor Surprise.

Als eerste werd bekend dat Rianne met haar 1-baton de jury heeft overtuigd haar te belonen met een promotie naar de intermediate. Gefeliciteerd Rianne.

Dat het duo Demi en Kyenne altijd veel plezier heeft tijdens hun routine, is de jury niet onopgemerkt gebleven. Vanwege hun plezier en natuurlijk de geweldige routine die zij neergezet hebben, heeft de jury hun beloond met promotie naar de advance. Gefeliciteerd Demi en Kyenne.

Kyenne ging met haar strutting voor het eerst op in de beginners categorie. Toen ze klaar was, was de jury het duidelijk niet eens met de categorie beginners en moest zij haar routine nogmaals laten zien in de categorie intermediate. Dit optreden werd beloond met mooie plaatsingspunten. Knap gedaan Kyenne.

Vervolgens mocht Mandy haar struttingroutine laten zien en … was zij de vorige wedstrijd gepromoveerd naar de intermediate, deze wedstrijd vond het jury het wederom een promotie waard en promoveert zij naar de advance. Gefeliciteerd Mandy

Het Mexicoteam heeft de plaatsingspunten in de preteen intermediate gehaald. Vanwege de gemiddelde leeftijd kwamen de meiden uit in de juvenile categorie (jongere categorie) en moesten zij opnieuw hun plaatsingspunten halen om mee te mogen doen tijdens het NK. Deze plaatsingspunten werden ruimschoots gehaald, zodat ook dit team in deze categorie deel gaat nemen aan het NK. Gefeliciteerd meiden.

Met maar liefst 3 promoties, 12 gouden, 10 zilveren en 4 bronzen medailles werd de terugreis naar Pijnacker ingezet. Al met al was het een zeer geslaagde dag voor alle solisten en teams en hebben onze supporters genoten van alle meiden op de vloer.

Geef als eerste een reactie


Je kunt deze HTML tags gebruiken: <a><br><strong><b><em><i><blockquote><code><ul><ol><li><del>
Bijvoorbeeld: <b>deze tekst is vet!</b> om de tekst vet te maken: deze tekst is vet!


CAPTCHA Image
Ander plaatje