- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Spaar met je boodschappen voor Surprise!

Spaar voor je favoriete club Surprise bij de supermarkt en ondersteun ons: gewoon door boodschappen te doen. Van zaterdag 7 september t/m zaterdag 26 oktober 2019 krijg je bij elke €10,- aan boodschappen een sponsorpunt.

 

De spaaractie is inmiddels voorbij. De uitslag werd op 8 november bekend gemaakt en ... bleek heel goed uit te pakken voor Twirlteam Surprise! Lees hier het volledige verslag van de uitreikingsavond.

 

Sparen bij de supermarkt kennen we al langer. Maar nu komt PLUS Sabine Zondag wel met een heel bijzondere actie! Dit keer spaar je niet voor jezelf, maar voor je eigen vereniging. Aan het einde van de actie verdeelt PLUS Sabine Zondag €10.000,- onder de clubs. Hoe meer sponsorpunten er worden ingeleverd, hoe hoger het bedrag voor jouw club!

PLUS Sabine Zondag, Hazelaarplein in Pijnacker

Dus: doe je boodschappen bij de Plus in Pijnacker aan het Hazelaarplein en stem met de verdiende vouchers op jouw favoriete club Surprise. Ook opa's, oma's, buren, vrienden en vriendinnen kunnen meesparen voor onze vereniging. Help ons het doel te verwezenlijken, en ons op een nog betere manier voor te kunnen bereiden op het WK volgend jaar in Eindhoven!Sabine Zondag, Pijnacker


Ackershof Pijnacker