- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Rabo Clubsupport voor Twirlteam Surprise

Rabo Clubsupport is een mooi initiatief van de Rabobank waarin zij een deel van haar winst investeert in verenigingen en stichtingen. Ook Twirlteam Surprise doet hier aan mee. Stem vanaf 27 september op Twirlteam Surprise en steun ons!

De Rabobank investeert in verenigingen en stichtingen omdat zij een coöperatieve bank is: ze heeft geen aandeelhouders maar leden. Een bedrijf keert winst aan aandeelhouders uit in de vorm van dividend. Maar de Rabobank heeft geen aandeelhouders en keert het dividend uit in de vorm van bijdragen aan de maatschappij, in dit geval aan verenigingen en stichtingen. Iedereen met een Rabobankrekening én die lid is van de Rabobank kan stemmen. Lidmaatschap van de Rabobank is gratis. En iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen, hoe groter ons aandeel in de winst.

Dus help je favoriete vereniging en stem op Twirlteam Surprise!

Wij laten het deel dat de Rabobank ons (hopelijk) toe gaat kennen ten goede komen van de Twirlsport binnen de vereniging. De stemperiode loopt vanaf 27 september tot en met 11 oktober 2019. De resultaten worden bekend gemaakt op 14 oktober. Ben je nog geen lid van de Rabobank, word dan gratis lid zodat je mee kunt stemmen!

 

Rabobank Clubsupport banner
Staan onze leden straks ook zo te juichen?