- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Rabo Clubsupport voor Twirlteam Surprise

Rabo Clubsupport is een mooi initiatief van de Rabobank waarin zij een deel van haar winst investeert in verenigingen en stichtingen. Twirlteam Surprise doet hier ook dit jaar weer aan mee. Vanaf 5 oktober kun je op stemmen en ons op die manier steunen! De actie duurt tot en met 25 oktober.

De Rabobank investeert in verenigingen en stichtingen omdat zij een coöperatieve bank is: ze heeft geen aandeelhouders maar leden. Een bedrijf keert winst aan aandeelhouders uit in de vorm van dividend. De Rabobank keert het dividend uit in de vorm van bijdragen aan de maatschappij, in dit geval aan verenigingen en stichtingen. Iedereen met een Rabobankrekening én die lid is van de Rabobank kan stemmen. Lidmaatschap van de Rabobank is gratis. En iedere stem is geld waard. Hoe meer stemmen, hoe groter ons aandeel in de winst.

Dus help je favoriete vereniging en stem op Twirlteam Surprise!

Wij laten het deel dat de Rabobank ons (hopelijk) toe gaat kennen ten goede komen van de Twirlsport binnen de vereniging. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020. De resultaten worden bekend gemaakt op 2 november. Ben je nog geen lid van de Rabobank? Word dan gratis lid zodat je mee kunt stemmen! En stem op Twirlteam Surprise. Wij zetten jouw steun om activiteiten om de sociale samenhang binnen onze vereniging te versterken, zoals een club BBQ, en in twirlpakjes en materialen ter ondersteuning van de teams en deelnemers aan wedstrijden, Nederlandse-, Europese en Wereld Kampioenschappen.

 

Rabobank Clubsupport banner
Staan onze leden straks ook zo te juichen?

 Sabine Zondag, Pijnacker