- - - By CrazyStat - - -
Twirlteam Surprise

Over ons

Twirlteam Surprise is een ambitieuze twirl vereniging die in 1988 is opgericht. Onze leden hebben veel successen bereikt, en vertegenwoordigen ons regelmatig tijdens Nederlandse, Europese of Wereld Kampioenschappen. Maar ondanks die ambitie blijven gezelligheid en teamspirit voorop staan! Wij zijn gevestigd in Pijnacker-Nootdorp maar trekken ook leden van ver buiten de regio aan. Onze vaste trainingslocatie is de DSVP sporthal op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker.

Twirlteam Surprise in 2019

Twirlteam Surprise is gevestigd in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 40398248.

Regelgeving

Onze Statuten zijn notarieel vastgelegd.

Ons Huishoudelijk Reglement is een nadere detaillering van de statuten. Het is op 10 maart 2020 door de Algemene Ledenvergadering aangenomen.

Het Huishoudelijk Reglement bevat de Gedragscode welke één van de pijlers is onder ons preventiebeleid ter voorkoming van grensoverschrijdend gedrag. Lees ons preventiebeleid.

Persoonsgegevens zijn veilig bij Twirlteam Surprise. Conform de AVG voeren wij een privacybeleid.

Organisatie

Bestuur

Het vier-koppig bestuur van Twirlteam Surprise bestaat uit voorzitster Marlies Melman, secretariaat Chanina Hooijmans, algemeen bestuurslid Ingrid van Zweden en penningmeester Lisa Leenders-Stein.

Trainersteam

Het trainersteam wordt aangevoerd door hoofdtrainster Lindsey Groenendijk. Zij wordt bijgestaan door trainsters Kyenne Groenendijk en Chelsey Provence.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat is in handen van Tanja Groenendijk. 

Sponsors en donateurs

Voor het sponsorsecretariaat hebben wij momenteel een vacature. Deze taak wordt waargenomen door het bestuur.

Webmaster

De webmaster van twirlteam-surprise.nl is Hans Vollebregt.

Contact opnemen

Je kunt ons bereiken via het contactformulier.

Neem contact op via het contactformulierSabine Zondag, Pijnacker